Sommarfest på jobbet..

Igår var det dags för sommarfest på jobbet. Vi hade riktigt roligt, men som vanligt hade jag nog lite för kul, för jag glömde helt av att ta kort. Kameran ställde jag på bordet där vi satt, men var knappt där. Det var ett himla rännade överallt. Man skulle dansa, ut och röka, gå på toa, som dessutom låg en bit bort, så när du kom tillbaks, var det nästa dags att gå igen. Under allt detta glömdes kameran bort. Jag har några få, så här kommer de.

På väg till förkröken..Gunila har laddat inför kvällen...Som Ni ser så är det inte så mycket folk runt omkring oss. Det beror på att vi inte riktigt märkte att festen tog slut. Vi satt och pratade om allt och ingenting och plötsligt var alla borta.Jag dansar på bordet.. eller inte. Var bara där för att ta ett kort, och eftersom jag har fått klagomål på att jag aldrig lägger upp några fula bilder på m g själv så fick den också följa med.Efter att vi lyckats lämna företaget, pallrade vi oss in till stan där de hade 'Värnamodagarna'. Fråga mig inte varför eller vad det är, men under ett par dagar så är det massa happenings. Mycket folk var det i alla fall, och jag önskar att jag hade kommit ihåg att ta lite kort därifrån, men tyvärr. Jag får vänta tills nästa år och ta några kort då.

I alla fall så var det en trevlig kväll. :)

Smycken online...

Idag öppnade Petra sin nya online shop:  'Smycken & Ting'... Hon gör alla smycken själv och de är väldigt fina. Ta en minut och kolla in dem.


Välkommen...

Idag fick vi en ny bloggare i vår lilla gemenskap, Mia. Så önska henne välkommen och läs hennes blogg här.


Världens bästa uppfinning..

*vill ha*


Grattis!

Grattis till Er fina lilla flicka, Angela och Dan, och välkommen till världen lilla Ella.

MMS


Bröllops DJ...

Peter på jobbet. Han är väldigt stolt över sin nya 4d xone. Tydligen ska det vara ett väldigt dyrt mixerbord. I vilket fall som helst är han en bra DJ, så behöver Ni någon gång en, så är han mannen fär Er. Kolla In hans sida; deejay


London del 1

Vi åkte till London i ett par dagar. Jag kan säga att det är ett under att vi övverhuvudtaget kom dit. Herregud, 2 förvirrade fruntimmer och en sjuttonåring. Det började redan på flygplatsen där vi GIVETVIS hade för mycket packning med oss, och fick börja packa ur och om, och ta på oss en del kläder. Jag försöker bädda sängen på vandrarhemmet. Otroligt smickrande bild. Tur att man är så snygg. *hehe*Jag och Carina på (vid?) Piccadilly Circus... Kolla in fruntimmret som kollar in Carinas rumpa. *fniss*Lunchdags efter en dag på stan. Fint väder, shopping och nu en god lunch, tittandes på folk, kan det bli bättre?Det var här som det började gå åt skogen. Efter vin till maten så verkade det som en otroligt bra idé att fortsäta in på puben som låg på andra sidan gatan. (Det och att restaurantägaren var riktigt slemmig). Vi hade riktigt trevligt där, men när vi sen vandrade vidare till ett disko, slutade den trevliga kvällen. Jag minns tyvärr inte mycket mer, eftersom jag fick en drink med inte bara alkohol i. När vi lämnade stället stället kom jag bort ifrån de andra och hamnade i helt fel del av London, men 5 timmar senare lyckades jag ändå hitta hem och i säng.


London del 2

Inbrott i parken.Vår otroligt söta rumskamrat från Australien. Tyvärr glömde jag fråga efter hans namn. Typiskt.Vi var på Madame Tussaud's. Så klart, vi turistade ju. Stället är helt klart överskattat, och alldeles för packad med folk, men jag lyckades hitta min blivande make och fadern till mina framtida barn. Det var nästan så att det kom lite dreggel på hans kläder. Hade det varit den äkta varan så hade det funnits en risk att det hade blivit snigelspår också. (Äckelvarning!! *hehe*)Välkommen hem till Sverige. Otroligt trevligt välkomnande.


RSS 2.0