Pain and suffering...

Jag blev sjuk i natt, min mage gjorde fruktansvärt ont, så jag tvingade lilla mamma att köra mig till sjukhuset.
Och vad hände?

Ja du, eftersom jag var tvungen att vänta så länge, så gick mitt magont över. Är det typiskt eller vad? Jag hade ont i över 12 timmar, och när det var som värst så svor jag, jag grät, jag ville ha droger och jag svor på att jag minsann ALDRIG skulle ha några barn om det gjorde så här ont att föda dem.

Nu hindrade ju inte det sjuksköterskorna ifrån att plåga mig lite till.

Jag är värsta kycklingen är det gäller nålar och sprutor, och när den första sköterskan inte lyckasdes med att ta ett enkelt blodprov, så ringde hon efter hjälp. In kommer en manlig sköterska (skötare??) och tar fram den största nålen han kan hitta på hela sjukhuset och bara hugger in den i armen på mig. Jag trodde allvarligt att armen skulle trilla av, och att jag skulle dö. Gjorde verkligen ont som f-n, och eftersom jag varken sovit eller ätit var jag på väg att svimma. Jag fick snällt lägga mig, och var nära på att kasta upp.Det är så roligt att sitta och vänta på farbror doktorn.. eller inte. :(Det värsta med hela proceduren var att de kunde inte hitta någon som helst fel på mig, förutom att mina testresultat inte var bra, så imorgon får jag komma tillbaks och testas lite till. Detta betyder mer väntande, mer huggande och mer tortyr. *suck* Det är verkligen stackars, stackars Linnéa just nu.

Jag behöver någon som kan hålla mig i handen. *snyft*

Några gamla kort på syskonen..


Sofia och Johanna, systrarnaLillebror JohanLillebror GustavJag, typ 3 år gammal


Barnvakt..

Jag satt barnvakt i lördags. Tur att Isa, det lilla trollet, är ett sånt snällt barn. Det är aldrig några problem med henne.

Myser i soffan och tittar på 'Bamse'


Fredagskväll på Harry's..

Åkte med 2 vänner till Harry's ikväll. Jag tror att jag stannade i säkert en hel halvtimme. Jag trodde att jag hade dött och kommit till helvetet, då skojar jag inte! Jag tror att vi sammanlagt var 4 personer där inne som var över 18, det var jag och mina två vänninor och en slemmig gubbe på 40 år som satt i ett hörn och spande in småflickorna. Jag bestämde mig mig ganska snabbt för att spendera kvällen hemma framför datorn/tv:n istället, mycket trevligare. :)
Min fredag..

Idag åkte vi till Ullared. Snacka om att jag lätt skulle kunna spendera en månadslön där. Tror att jag handlade alldeles för mycket, men det var ju inte bara till mig. Bland annat så köpte jag målarfärger till lilla Isa-trollet, och måla, et är ju alltid kul. Det började ganska fint....men ju längre vi höll på, desto mer färg hamnade på Isa istället för på pappret. Men vadå? Är inte det poängen med att vara barn, att man ska få lov att kladda lite? :D


En eftermiddagspromenad...

Var ute och gick med mamma, lillebror och Isa idag.

Kasta stenar i vattnet, det var riktigt roligt det, och Isa påpekade noga att 'man måste hålla handen så man inte trillar i'Johan tycker att vi andra går lite sakta. Det är nog första gången som det har hänt, han är annars känd för att alltid gå 5 meter bakom alla andra.Fin bild, men taskig kvalitet:PDet är riktigt roligt att kasta saker i vattnet, ju större plask, desto roligare. Mamma och Isa-gris kollar in vattnet... och efteråt, lite glass. Lilla sötgrisen, sötast i världen.Sofia...

Det här är min lillasyster Sofia. Snacka om att hon var värsta köttbillen när hon var liten. Hehe, jag tor att det här är nog ett av de roligaste korten jag har på henne.Men som Ni kan se så växte hon ur det. Hon är fortfarande en sötis, men en smal sötis. ;)


Psykobror..

Lillebror lekte med min telefon och tog kort på sig själv. Det blev ju väldigt vackert.. eller inte. Han ser ju helt 'fucked up' ut, och så påstår han att det är jag som är bortbytningen. Eller hur, säger jag bara.


Besök hos Angie...

Åkte förbi Angela häromdagen, för en sanbbvisit. Väldigt trevligt att sitta och skvallra lite, vara lite 'typisk flicka'. :)

Angela ville inte riktigt vara med på kort.Annat är det med Isabell, den lilla linslusen. Söt liten flicka.Hennes minsta dotter, Ella har inget val, stackars flickan. :D Sån liten sör bebis, jag vill bara stjäla henne och ta med hem. Jag är så avundsjuk, jag vill också ha en liten bebis.


Bowling..

Vi var och bowlade i helgen. Det är riktigt roligt, men jag är riktigt dålig på det. Daniel försökte lura i oss att han inte heller var så bra, men efter strike nummer 10 insåg vi alla att han bara mörkade.'Gänget' Daniel, Marie och Lisa. Tyvärr är det dålig kvalitet på korten, de är tagna med mobilen. Måste verkligen skaffa en hygglig kamera istället för att använda telefonen.


Mammas hus

Efter att ha bott i ett lånat hus hela sommaren så har mamma och Tryggve äntligen kunnat flytta in i sitt nya hus. Det är  riktigt fint, så om jag någon gång ska ta hem någon, så tror jag att jag tar med dem hit istället för till min lilla lägenhet. :P


Klippning..

Gick till frisören  häromdagen. Låt oss säga att det inte riktigt blev som jag ville. Jag tror att den sk. frisören led av 'selektiv hörsel'-syndrom eller nåt, för hon förstod tydligen inte alls vad jag menade. Då hade jag ändå en bild som visade vad jag ville ha. Jaja, skit samma, det är ju bara hår, så det växer tillbaks. :P


Oslo...

I helgen var jag i Oslo för att hälsa på en vän. Det var riktigt trevligt, även om jag var riktigt nervös. Jag hade inte några fjärilar i magen, det var en hel fjärilsfarm. Det fanns bara ett problem. Det var en riktigt vacker dag, och vi satt nere vid vattnet och pratade i flera timmar. Solen sken, och allt var bra, tills jag insåg (eller rättare sagt, han påpekade) att jag började bli lite röd i ansiktet. Jag kan säga att efter flera timmar i solen så var det en underdrift. Jag blev illröd. Jag har sett kräftor som var mindre röda. Det är ju väldigt trevligt, med tanke på att man vill ju ändå se någolunda bra ut när man träffar nån, speciellt för första gången, men inte jag nej. Här visar vi de värsta (eller i alla fall de fulaste) sidorna på en gång. :S 

Nu gick det ganska bra ändå, bortsett i från vissa språkproblem, det blev en del 'va?', men vi förstod varandra rätt bra. Nu får vi se vad som händer i framtiden, jag ska hålla Er uppdaterade. :)


RSS 2.0