Åååhh.. Det är så att man blir ledsen i ögat..

Sitter just nu och tittar på 'Border Security' på Kanal 9, och jag får en liten tår i ögat.

En man från U.S.A  blev kollad lite extra i tullen eftersom ha verkade så nervös. Det visade sig att han åkt hela vägen till Australien för att träffa sin internetförälskelse. De hade pratat i ungefär ett år och aldrig träffats, men nu hade han tagit tag i saken och rest till henne. Han hade t.o.m med sig en förlovningsring till henne. Visserligen inköpt på Wal-Mart för 477 dollar, men ändå. Han var ju kär.

Problemet var bara att när personalen i tullen försökte nå henne, för att bekräfta hans historia, så svarade hon inte. Telefonen var avstängd. Inte heller kunde de hitta henne på någon adress eller på den arbetsplatsen som hon sagt sg arbeta på. De var inte ens säkra på att namnet stämde.

Man kunde riktigt se hur mannen blev mer och mer besviken. 

Besviken och nervös.

Innan var han nervös eftersom han skulle möta sin kärlek för första gången, nu blev han nervös eftersom han började inse att hon kanske ljugit för honom.

Han blev i alla fall insläppt i landet, och tullpersonalen önskade honom lycka till, och de hoppades att han skulle hitta henne, och att det bara varit ett missförstånd.

Dagen efter åkte han hem igen, utan flickvän, med förlovningsring.

Han hittade henne inte. 

Kommentarer
Postat av: cecilia

Du hade rätt jag älskar twilight & fasen vad robert pettinson är snygg (;



Haha håller med dig , en vampyr kanske inte vore fel i brist på mänskliga pojkvänner! (: Vi får låtsas som om vi vore 12 år ungefär , hihi! Då är sånna fantasier tillåtna!



Gråter du också jämt till sorgliga filmer? haha

2009-04-09 @ 11:07:56
URL: http://ceciliaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0