Dagens idiot..

                                

Det här är kammaråklagare Viktor Carlberg. Han åtalar en 15-åring för förolämpning, eftersom han gått förbi en polis och nöffat.

Men snälla nån. Visst, man ska bemöta polisen med respekt, precis som man ska bemöta alla människor, men är inte detta lite väl att ta i? Poliserna, som satt i Rosengård och kallade ungdomarna där för 'Apejävlar' och sa att de skulle spöa skiten ur dem, kastrera dem och allt var det nu var, de slipper någon som helst påföjld.

Jag kan ju tycka att jobbar man i ett offentligt yrke så ska man föregå med gott exempel, även om det inte alltid är så lätt. Så fort din uniform är på så är du inte längre en privatperson utan en offentlig.

Jag skulle gissa på att alla poliser i detta land har fått höra betydligt värre förolämpningar än ett nöffande, så varför blev inte de åtalade? Ska man verkligen statuera exempel med en liten osnuten 15-åring?

Kommentarer
Postat av: Johan

Poliserna sa det ju inte direkt till aporna.. Har du aldrig sagt blatte till någon? Så som aporna beter sig i rosengård borde poliserna använda sina vapen istället så slipper vi det problemet!!!

2009-02-10 @ 19:55:28
Postat av: ELN

Om du någon gång skulle tröttna på allt mode, låt ellenfelicia underhålla dig! :) Bloggen är helt mode- och kändisfri! Ha det bra

2009-02-10 @ 22:15:57
URL: http://ellenfelicia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0