Underbart....eller...?

03.00 Vaknar av att Tindra buffar på mig. Gissar att hon vill gå ut

03.02 Står ute i röd morgonrock och rosa foppatofflor och blir fräst på av en buske. Gissar på igelkott i busken.

03.05 Tindra gör vad hon ska. Går in igen

03.10 Färdig med mina toalettbesök. Underbart att vara gravid och behöva kissa var 5 minut.

03.11 Tillbaks i sängen.

03.15 Äntligen hittat en någolunda bekväm ställning. Dags att somna om.

03.25 Bebban vaknar. Tack för den!05.15 Fortfarande inte somnat. Hatar Tindra för att hon väckte mig och Bebban. Ligger och funderar på alternativa avrättningssätt.


07.30 Klockan ringer. Dags att gå upp.


*suck*

Mexikansk bolaJag vill ha en sån här!

'Den mexikanska bolan eller graviditetspinglan är ett vackert smycke för gravida. Inuti smycket finns en liten xylofon på vilken en liten boll dansar runt och avger ett speciellt svagt ljud när kvinnan rör sig. Genom att bära smycket långt ner på magen kan barnet höra ljudet.

Från cirka 20:e graviditetsveckan kan barnet i magen höra och känna igen ljudet. Det magiska rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet och blir lugn av det.
'

Filip är inte riktigt av samma åsikt, hans kommentar var: Varför ska du gå med en koskälla runt halsen?

Filips hundar...

...gillar inte riktigt vår ommöblering vi gjort för att få plats med bebisen. Deras soffa som de hade i garderoben åkte till tippen och torktumlaren fick ny plats där. Nu är hundarna inte riktigt nöjda med det beslutet, men vem har en egen soffa till sina hundar?

Så vad gör de?

I natt var jag uppe på toa, som vanligt, och när jag kommer tillbaks till sängen är den ockuperad av hundar. Alla ser fullkomligt oskyldiga ut, som att de alltid legat där och jag ska erkänna att jag inte orkade bry mig mitt i natten, men gissa om jag fick lida för det? En schäfer, en dobbermann och en liten dammtuss klistrade vid sidan, gissa om jag höll på att dö av värmeslag?

Inatt får de definitivt hålla sig borta.

Hittade den!


Det är så irriterande... (HJÄLP!!)

...när man inte kan komma på en låt. Jag hade en låt i mobilen för flera år sen som handlade om en tjej (piga??) som skulle gå till markanden, tror jag. På vägen dit mötte hon en man av högre börd, som försökte våldta henne. Hon fick tag i (hans?) kniv och dödade honom. Även hon dog då hon blev straffad med döden, och i slutet sjunger de något om att det är typiskt att de 'lägre' blir straffade, även om de 'högre' är de som gjort fel.

Det stör mig fruktansvärt att jag inte ens kan komma på en ynka rad ur låten så att jag kan googla den, och nu kommer jag att fundera på detta i all evighet. Jag kommer inte att kunna sluta innan jag kommer på svaret, och med tanke på att jag redan funderat väldigt länge så kan det här bli jobbigt...

Polens president är död...

... så nu sitter Filip i soffan, klistrad framför polsk TV, och 'sörjer'.  Det betyder att han inte kan göra någonting, utan är totalt handlingsförlamad tydligen. Jag däremot som lider av foglossning och har ont ska hämta kaffe, göra frukost, tvätta m.m. Jag hade kunnat köpa det om det inte hade varit för att hans spontana reaktion var:
-Äntligen! Vet du hur dum i huvudet han var?

Så mycket för den sorgen.

Kul dag för mig.

(Annars är Filips styvfar rätt kul, han är övertygad om att planet kraschade eftersom det flög över ett ställe där Stalin avrättad polska officerare. Andarna efter dessa offer ska nu ha 'dragit ned' planet. Varför spöken efter polska officerare skulle dra ned ett plan fyllt med polacker, istället för ryssar, vilket verkar mer 'logiskt', får man inte veta)

RSS 2.0