...

Var ute och hälsade på älsklingen ute på High Chaparral idag. Det var ju länge sen vi sågs nu (Onsdags kväll, jag har jobbat och han med) Saknat det stället litegrann, det hade ju sina roliga stunder. Speciellt när det var dessa eventhelger, och mycket folk. Vissa att det fanns idioter, men de finns ju överallt, det kan man aldrig komma undan.

Egentligen borde jag ha stannat hemma och gjort lite nytta, men orka liksom. Vem tar inte chansen att smita ifrån om det går för en stund? Dessutom har jag ju hur mycket tid som helst om dagarna så min gardin som jag ska sy och hänga vid bebisens säng hinns nog med. Dock var jag så duktig att jag planterade om några blommor, vilket var på tiden. Nu håller vi bara tummarna att de överlever.

Annars går livet sin gilla gång, magen blir större och större för varje dag, snart exploderar jag väl. Lillasyster tar studenten på fredag och gissa om det är lätt att hitta en klänning när man ser ut som en jäkla luftballong. Jag börjar allvarligt överväga 'svart sopsäck' som alternativ. Å andra sidan så kommer ingen att se mig ändå, jag kommer fortfarande kämpa med att rulla ur bilen när hon springer ut.

Hade en liten tanke om att titta på finalen i Eurovison ikväll, men jag tror att jag struntar i det, Jag tycker ju ändå att låtarna suger. Sängen med en bok låter väldigt lockande, så så fort jag orkar komma upp ur soffan så kommer jag vagga dit.

God natt!

Huh?

I natt drömde jag om att dricka öl.

Jag tror att min hjärna försöker psyka mig eller nåt, jag dricker ju inte ens öl i vanligt fall.

Nästa person som säger att graviditet är underbart får en snyting!

Rätt på näsan, det kan jag lova!

Det är inget underbart med att svälla upp som en ballong, få hormonsvängningar från helvetet, ont på ställen som du inte visste att du kunde få ont på, inte kunna sova, inte kunna röra sig, att inte ens kunna äta eller prata utan att bli andfådd.

10 veckor kvar, minst.

Det kommer att vara långa veckor.


Det är kärlek det...

Igår provade jag klänningar inför Lillasysters student. En av dem var en rosa kreation i silkigt tyg.
Filips kommentar var:
-Om du gömmer benen ser du ut som en badboll.

Tack älskling!


Saker jag ska frossa i när bebban är ute:

1. Rostade mackor med apelsinmarmelad och ost

2. Bakade potatisar med diverse röror

3. Varm choklad med vispad grädde (får kanske vänta tills det blir lite kallare för den)

4. Äppel/blåbärs/rabarberpaj med vaniljsås

5. Potatisgratäng

6. Melon av alla sorter

7. Mjölk

8.Jordgubbar

9. Allt med socker/kolhydrater i

Onyttigt värre jag vet, men vad sjutton. Nån gång måste man ju få svulla lite också.

Jag kan knappt vänta!

Välkommen till Ankeborg

När man lider av diverse olika krämpor finns det vissa hjälpmedel att ta till. För foglossningen till exempel, finns ett jättestort gummiband att spänna runt, ja rumpan för att vara ärlig. Mot onda knän finns väldigt snygga knästöd, av sån sort som idrottare använder. Problemet är att om man använder båda sakerna samtidigt får man en lätt vaggande gång.

Tillräckligt mycket för att ens sambo ska börja kvacka när han får syn på en. 

Att man sen redan har en lätt förskjuten tyngdpunkt framåt gör inte saken bättre.

Nu börjar det bli lite väl konstigt tycker jag...

Idag åt vi kebab här hemma. I vanliga fall tycker jag att det är ganska gott, men icke idag. Idag bestämde sig mina smaklökar för att jäklas med mig, och kebaben smakade fisk. Mumma eller? Nja, just fiskkebab är inte någon kombination som jag skulle rekommendera, jag tror inte att det är något som kommer att slå.

Annars är jag så himla trött, jag skulle kunna sova dygnet runt. Idag vaknade jag vid halv sex, somnade om vid halv sju, vaknade igen vid tio och somnade igen till elva. Nu har jag lyckats hålla mig vaken sen tolv, men längtar tills klockan blir så mycket att jag kan få gå och lägga mig igen.

Kul liv man har. Det är tur att jag jobbar nån dag i veckan, så att jag får tvinga mig att hålla mig vaken ibland i alla fall.

Neeeeeeej!!!!!!!!!!!!!

............en bristning...............

RSS 2.0