Stockholmshelg

I helgen var vi i Stockholm och hälsade på morfar (pappa) och moster Sofia. Snacka om att lilla Julia blivit bortskämd, både med saker och gos. Vi hann inte ens komma in genom dörren innan Fia hade bebis i famnen. Och Julia stormös! Hon har varit så snäll hela helgen och snällt accepterat att bli skickad från famn till famn.







På lördagen åkte vi in till Nynäshamn och shoppade lite. Eller ja, pappa shoppade till Julia. Han tog med oss till en second hand butik som var otroligt bra, måste jag säga. Allting var av otroligt bra kvalitet, och det syndes inte ens på kläderna att de varit använda. Är ni någongång i krokarna så titta in, det är värt det. En hel kasse med kläder fick hon, för 280 kr. Sen ramlade vi in i en leksaksaffär och hittade ett babygym. Jag kan säga att det är en hit! Otroligt roligt att ligga och titta i.



På eftermiddagen kom farmor, farfar och Anna-Lena och hälsade på, och så fick Julia lite mer saker. Hon fick en Barbapapa-skallra och bokstäver som stavade Julia, och av farmor hade hon redan fått 500 kr att handla kläder för. Jisses, vad bilen var full när vi skulle hem!

Nu ska vi strax iväg till BVC för att väga och mäta igen. Jag har en stark misstanke att lilla fröken är klart över 5 kg nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0