Uttråkad till max!

Sitter i sjukhussängen och bloggar. Filip och Julia är på upptäcktsfärd på sjukhuset så jag passar på.

Snacka om att jag är uttråkad. Avdelningen som jag ligger på är bara fylld med gamlingar mellan 90 och döden, och inte ens en sketen TV på rummet. Inget svar på vad som är fel heller.

Oj, nu kom visst det stora och lilla monstret tillbaks, bäst att vara lite social.


Inlagd IGEN!

Typisk... Jag som skulle gå på bio idag. Dessutom är jag så toksugen på M-kulor att jag snart skriker högt. Skit, är vad det är....

Näha....

...jag tyckte att jag var så himla rolig med det kortet, men icke då. Det var ju ingen som fattade, bara de som tyckte att Filip var elak som tog kort på mig när jag var magsjuk. *suck* Om man ska behöva förklara så förlorar det ju hela sin poäng.

Guess what?


Jag vet att jag är tråkig...

...men jag har liksom inget att skriva om. Det händer inte mer än att jag ligger på soffan med fötterna i högläge och har ont. I tre dagar har jag ringt och försökt få en tid hos en läkare så att jag kan få hjälp, men hittills har ingen ens tittat på remissen.

Jag får be att återkomma när jag vet mer.

Nähä, inte det?

Fick ju som sagt inte komma till Dr. House, och idag fick jag besked att jag inte får komma till reumatologen heller, utan de skickade tillbaks mig till vårdcentralen igen.

Vad fan ska man behöva göra för att en läkare ska ta en titt på en egentligen?

Nu blir jag fan rädd!

Fick ett brev från läkaren på vårdcentralen att han skickat en remiss till reumatologen angående mina fötter, vilket fick mig att börja googla "reumatism". Det skulle jag aldrig gjort. Mina symptom (ont i fotlederna, knölar under huden på händer och vid armbågen, ont under fötterna) stämmer ganska bra in på ledgångsreumatism. Va? Jag är för ung för det!

Nu är jag nervös kan jag lova...

Bloggtorka deluxe

Jisses, vad svårt det är att komma igång igen när man haft torka så länge. Jag har tänkt så många gånger att "nu måste jag komma igång igen" men jag kommer aldrig längre än så.

Jag är i alla fall frisk nu, eller rättare sagt jag trodde att jag var det, men förra veckan svullnade mina fotleder upp och började göra ont och idag var jag hos läkaren. Han kunde inte lista ut varför jag svullnat upp, och blodprovet visade att mina värden faktiskt inte var så bra som jag trodde, så nu har han skickat en remiss till en läkare som tydligen ska vara väldigt bra på att lista ut vad det är för fel på folk. Smålands svar på Dr House kanske?

Jag hoppas verkligen att de kan hitta vad som är fel och att det inte är något alltför allvarligt. Man blir ju lite orolig när läkarna står och kliar sig i huvudet och inte vet.


RSS 2.0