Time out-krig!

Julia sitter och kastar gaffeln i golvet vid maten, blir varnad och hamnar tillslut på trappan. Får komma tillbaks och langar iväg den där jäkla gaffeln det första hon gör. Gång på gång på gång. Hon tror att om man bara tar sitt "straff" så slipper man äta maten sen, men riktigt så funkar det inte. Dock så slipper hon äta mer DENNA GÅNGEN, eftersom hon har ätit bra innan hon började kasta gaffel, vilket jag har föklarat. Hon behöver bara dricka sin mjölk, men tro inte att det hjälper. Allt i hennes närhet åker ned. Nu har det hela urartat till ett krig om vem som är mest envis. Suck!

Min lilla musikälskare!

I helgen var det countryfestival på Chaparral, och eftersom Julia alltid dansar till musiken där så tog jag med henne dit. Om hon gillade musiken? Bara så mycket att hon trängde sig längst fram och började dansa. Sen slog hon sig ned mitt framför scenen och satt där och klappade takten. Ett tag tittade folk mer på henne än på artisten.


Att man även fick rida lite häst, det var nog det bästa av allt. Hästar är ju för tillfället det bästa som finns!

Nya sängen

imag0212 (MMS)


Jag har ju glömt att berätta att Julia har fått ny säng, för ungefär en månad sen, och jag måste säga att det gått över förväntan! Första kvällen tog det 1 1/2 timme innan hon somnade (hon som somnar direkt i vanliga fall), men för varje kväll gick det bättre och bättre och nu sover hon så fint så. Varje morgon blir man väckt av att Lill-fisen kommer in i sovrummet, säger: "Hej Mamma", sen kryper ned och gosar.

Synd bara att det är så himla tidigt som hon vaknar, och att jag är så morgontrött.


Tuttfixering ligger visst i familjen.

Julia har under den senaste tiden blivit väldigt intresserad av mina tuttar. Så fort jag står utan BH, så är hon framme, sätter sin lilla hand på tutten och gör nåt slags "gluglugluglu"-ljud, samtidigt som hon liksom skakar den. Jag har ingen aning om vart hon fått det ifrån, Filip har då aldrig gjort så, men det kan eventuellt ligga i generna. Hennes morbror var, iofs lite äldre, men väldigt tuttintresserad ett tag. Så pass att han t.o.m gav sig på dagisfröknarna, tog ett stadigt grepp och sa: En handfull!


Pingu

Julias favorit just nu är Pingu, men det är bara ett avsnitt som gäller, nämligen när Pingu är olydig, får smisk och rymmer hemifrån. Undrar om jag behöver oroa mig...


RSS 2.0