Tillbaka?

Det blev visst ett litet uppehåll. Eller ja, ett ganska långt, men appen bara krånglade och allvarligt, vem orkar egentligen starta datorn nu för tiden?

Så vad har då hänt? Det största är väl att vår lilla bebis äntligen kommit. 4 veckor för tidigt gick vattnet och 4 dagar senare blev han (för det blev en han) utplockad med kejsarsnitt. Det var ingen stor kille som kom, snarare liten och skrynklig, men väldans söt ändå. Julia har bara varit snäll och go mot honom och kommer ofta och kramar honom eller lägger sig och gosar med honom och säger: "Hej ville vän" (Lille vän). De två lär ju slåss och bråkas så att det räcker och blir över i framtiden så vi passar på att njuta av friden medans den varar.

Apropå "frid" så är det inte så lugnt här just nu (bortsett från att Julia är snäll mot sin bror), Julia har nämligen gått och blivit sjuk. Stackarn har hög feber, snorar och hostar så mycket att hon kräks. Tvättmaskinen går mer eller mindre hela tiden, och nu senast kräktes hon i vår säng. Jag är verkligen inte rätt person att ta hand hon kräkade människor, men ibland har man inget val. Nu har hon äntligen lyckats somna i mitt knä, så jag hoppas att hon får vila en lite längre stund, utan att behöva väckas av en hostattack.


Sötaste syskonen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0