Stolt tjej!

Gissa om det var en stolt tjej som vaknade idag? Första natten utan blöja gick som galant! Blöjorna har varit torra den sista veckan och igårkväll var hon lite röd så jag tänkte att det var lika bra att passa på.

Min lilla skrutta börjar bli så stor! När vi är ute på promenad så pekar hon på husen och frågar vad det står, så ska man berätta vilka siffror det är och på skyltar undrar hon vilka bokstäver det är. Hon är en jäkel på både Iphone och iPad och vet precis hur hon ska göra för att hitta sina favoriter på youtube, eller spela sina spel. Tänk om tiden kunde ta och stanna lite, hon är i en sån perfekt ålder just nu. Tillräckligt liten för att fortfarande vara min lilla bebis, men tillräckligt stor för att komma med frågor och funderingar.

Den andra lille fjanten växer så att det knakar. Han väger redan över 6 kilo och spenderar mest dagarna med att ligga och skratta och prata åt allt som kommer i närheten. Hans öga, som runnit sen födseln, har dock inte blivit bättre så på torsdag blir det ett besök hos BVC-läkaren så får vi se vad de har att säga.


Kommentarer
Postat av: Marie Gustafsson

Dutti flicka, o sötisbebis. :)

2013-02-09 @ 14:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0