Tack så mycket, Julia...


Världen kan ta och dra åt helvete idag

...


The return of the 80's

Åttiotalet har visserligen varit tillbaks ett tag, men idag hittade jag de här på H&M, och de är nog de fulaste byxor jag någonsin sett i hela mitt liv. Jeez!


Trytande inspiration

Inspirationen vill inte riktigt infinna sig, och när folk tror att de kan bestämma över mig så blir det inte bättre. Det finns bara en enda anledning till att jag håller tyst och det är INTE för att nån liten nobody har sagt det.

I alla fall, livet går vidare och dagarna flyter ihop till en enda känns det som. Harrys dop närmar sig med stormsteg och jag har ingen koll på nånting känns det som. När Julia döptes hade jag allt planerat långt i förväg, men nu vet jag knappt vilken tid vi ska vara där. Mamma har i alla fall varit snäll och pimpat dopklänningen med ett blått band och lite spets, så det är ett problem mindre. Nu måste jag bara hitta kläder som Lill-skiten kan ha efteråt. Och till mig med för den delen. Jag har redan hittat en blus, men ingen underdel. Eller, jag har hittat på internet och beställt, men de har inte kommit än och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på om de inte hinner komma. Gå naken kanske?

Som att det inte vore nog så ht det visat sig att vi inte kan vara i församlingshemmet efter dopet så fikat får bli hemma hos oss, och tror ni inte att diskmaskinen gick sönder förra veckan? Dammsugaren hade redan pajat innan dess så det kommer bli en utmaning att få hemmet presentabelt för nästan 20 personer. (Uppdatering: Bästa brodern med familj hade en dammsugare att låna ut, HALLELUJA!)

Nej, nu ska jag gå ned och sparka liv i sambon som snarkar på soffan och släpa upp honom till sängen istället, det har varit en lång dag med massa bus hemma hos mormor så nu är jag trött! Bjuder på en bild eller två innan jag säger godnatt!


Lille skrutten älskar att bada

Han ligger där på rygg och bara njuter. Blundar och tuggar på sig lilla hand. Min lille älsklingsplutt!


Det rör sig!

Lilla skrutt-Harry har äntligen fått tummen ur och börjat vända på sig, så nu gör han inget annat än snurrar runt så fort man lägger ned honom. Problemet är bara att efter en stund så tröttnar han på att ligga på mage och då blir han förbannad. Jag vänder tillbaks honom till ryggläge men några sekunder senare är han tillbaks på mage igen, lika förbannad som innan. Lära av sina misstag kanske vore nåt?

Har man lärt sig något nytt så ska det förstås firas "Julia-style". Det går ut på att man får prisesskronan på huvudet och så sjunger Julia "Mo fo vela" (ja må han leva". Harry var väldigt söt som prinsessa måste jag säga. :)


Annaform.se

Gud, så fina tavlor hon gör! Marika och jag har redan beställt tavlor till alla barnen och jag kan knappt vänta tills de hänger på väggen!

Titta här


Badmonster deluxe

Är det nåt som Julia verkligen ÄLSKAR så är det att bada på badhuset. Hon slänger sig hejdlöst ifrån kanten, dyker, ligger på rygg och flyter och simmar. Det är synd att det inte finns nån simskola för 2-åringar.

Harry har blivit värsta matvraket sen han fått börja äta mat. Herregud, vad han gapar, och fort ska det gå! Igår gjorde jag massa lax och potatis åt honom, en del hamnade i frysen men lite fick han till lunch idag, och jisses, vad det smaskades! Det får vi nog göra fler gånger. :)

Nu tar vi och far till Taberg för lite umgänge och kusingos. Julia har längtat efter sin morbror Johan. 


Hittade en gammal bild som jag glömt publicera...


Men nu får det väl vara bra snart?

Som att det inte är nog med alla sjukdomar den senaste tiden så har stackars lilla Julia fått lite utslag. Eller mycket. Hela armarna och benen är röda, och hon ser ut som vi skållat henne eller nåt. Som tur är så kliar de inte i alla fall, då hade det inte varit lätt för skruttan.


RSS 2.0