Min älskade lille gos-kisse <3

Nu finns han inte mer.

Vi begravde honom i skogen och Julia satte en liten blomma på graven och sa:
-Hejdå Kissen, vi syns hos änglarna!


Vik hädan, du son av satan!

Gick och la mig, fixade täcket som jag ville ha det, la huvudet perfekt på kudden och skulle just slappna av när jag hörde det...

-"BBBZZZZZZZZZZZZ"

En förbaskad mygga!

Alternativen är nu att:
1. Gå upp och leta reda på sagda mygga och sända tillbaks den till helvetet där sen hör hemma

eller

2. Ignorera och försöka somna ändå

(som att nummer två vore nåt realistiskt alternativ. Hur fasen ska man kunna sov med det där ljudet i öronen, och dessutom veta att det lilla kräket sitter någonstans och bara väntar på att få hugga mig).


Små badgrisar!


Yay, lägenhet fixad!

Synd bara att jag måste vänta till slutet av augusti innan jag kan flytta. Ska ju jobba i sommar och då blir det ett glapp i inkomsten som inte fixar till sig innan dess. Fort gick det med, pratade med bostadsbolaget igår, och idag kom kontrakten. En fin liten tvåa på 69 kvm med en liten uteplats. Såg minsann att det växte rabarber i det lilla trädgårdslandet. Inte några mängder, men tillräckligt för att jag ska kunna få mig en paj i alla fall. På torsdag ska jag och mamma dit och kolla lite mer noggrant (har ju bara kollat genom fönstren), och då ska jag passa på att ta lite kort. Var snälla och påminn mig även om att fråga om de kan måla om! Just nu har hela lägenheten blå tapeter, något jag inte tyckte var så jättefint.


En sak kan jag säga i alla fall...

...det blev inte så här:


Jahopp, då var man singelmamma då.

Inte för att det kom som nån större överraskning, det har inte funkat på väldigt länge, och nu kände jag att jag inte orkade längre. Har varit och sökt lägenhet, så vi får väl se vad som händer. Alla tummar och tår hålls stenhårt i alla fall.

Imorgon far vi till IKEA och shoppar lite med mormor. Jag har inte råd att köpa allt som behövs på en enda gång, så det får bli lite varje månad tills den dagen jag får lägenhet.


En liten cirkusfjäril, redo för Förskolans Dag!

Hon ändrade sig i sista sekund och bestämde att hon skulle vara fjäril, istället för lejon. Tur att vi hade saker hemma till det då :)


RSS 2.0