Middag för fem...

Igår kväll gick jag och några arbetskamratet ut och åt. Efter jul så kommer vi inte att arbeta tillsammans längre, Matilda och Etjen ska börja plugga och även om jag, Tobias och Jennie kommer att arbeta kvar, så kommer vi att byta arbetstider och avdelning, så vi kommer inte att arbeta tillsammans längre.

Vi hade reserverat ett bord till klockan 6, och jag trodde i min enfald att vi skulle vara färdiga vid klockan 8 eller 9, men nej då.. Vid halv elva gav vi oss av hemåt igen. Vi, eller mest Tobias och Etjen fastnade i vädigt seriösa diskutioner, som 'Vilken är den bästa actionfilmen?' Haha.. Nej då, vi diskuterade andra saker också, det var en trevlig middag och vi hade trevligt.

Tobias och Jennie...Matilda och Etjen 'going west side'... På något vis lyckas lilla Matilda se mer 'gansta' ut än Etjen.. hehe..


Vila i frid..

Du är saknad..Mina tankar går till dig familj, speciellt nu vid juletider. Jag hoppas att du mår bättre nu.

Isbjörnar...

Visste ni att vi har isbjörnar i Sverige? Det har vi, i alla fall 3 stycken. Det verkar vara lite sjävlysande dock, kanske ätit något de inte borde? Gud, så dumt..


En kväll i Värnamo..

Som utlovat kommer är bilder ifrån vår utekväll i Värnamo. Jag borde ha lagt upp dem för typ 2 veckor sen, men bättre sent än aldrig, eller?

Jag, hos Carina på förkrök. Jag satsade på att likna en smurf, som ni kan se. Eller man kan skymta det på tightsen, de är VÄLDIGT blå.Carina kommer att älska mig för att jag lägger ut det är kortet på henne, men vadå? Gör man dumma miner när jag är i närheten med kameran så får man skylla sig själv. Moahahaha (Elakt skratt)Carina fhittade en pojkvän utanför. Han var för full för att komma in och stod utanför och försökte ragga upp flickor genom att påstå att hans pappa var rik. Behöver jag säga att han gick hem ensam?Som vanligt var lilla Gisela där, och som vanligt var hon.. låt oss säga 'mindre nykter'. Det roliga med Gisela är att hon ALDRIG kommer ihåg vad jag heter, och då har vi ända känt varandra i flera år och festat ihop många gånger. (ungefär som folk på jobbet som kallade mig 'Jenny' hur länge som helst, innan de insåg att jag hette 'Linnéa' ) Det ska bli spännande att se om hon kommer ihåg mitt namn nästa gång. ;)För att sammanfatta det hela, så hade jag en väldigt trevlig kväll ute, med goda drinkar och trevligt folk, vissa trevligare än andra. Jag ska försöka att bli lite bättre på att uppdatera bloggen, eftersom mina vänner börjat undra om jag överhuvudtaget har något liv längre.

RSS 2.0