Borås Djurpark part 1

Idag åkte vi till Borås Zoo. Skönt att komma ut litegrann och inte bara sitta i lägenheten och muppa. Det är lite synd att det var så förbaskat varmt bara. Nu snackar vi samma värme som den i helvetets elder. Skulle jag tro i alla fall.

Isa var redan redo när jag kom bort till Lillebror. Fröken Tålamod ville gärna åka NU!Det var lite läskigt att klappa grisen, men det gick bra efter att pappa visat hur det går till.Rutschkana (stavning?) är alltid kul. Här hade lilla Trollet kunnat stanna hela dagen.


Borås Djurpark part 2

Efter lunch ville Trollet titta på elefanterna. Snacka om tråkiga att behöva vänta på att Pappa och Farmor skulle dricka upp kaffet.Definitivt hennes favoriter. De andra djuren var ok, men elefanterna. Ojoj. Isa hade kunnat stå där en i en timme och titta.Det är nästan så att man kan höra henne: Mamosch (farmor), tiiitta!  Lille-pluttan.Fast jag får ju erkänna, de är rätt söta. Speciellt den lillle som är helt inträngd i muren av de stora.Borås Djurpark part 3

Vad tittar du på, Trollet?Aha. Den lille kissekatten.Jag trodde att Gremlins bara fanns i filmer, men här är beviset, de är verkliga.Det var lite läskigt att klappa dinosaurierna.Det var en väldigt trevlig dag. Varm, men trevlig.

Promenad

Jag var ute på promenad med Mamsens Boss. Han har bara liite mycket överskottsenergi.Dagens stora mysterium: Vart är den försvunna hunden?


Körsbär

De är så många, och så högt upp. Jag är tyvärr pygmén i familjen, jag når inte.

(namnlöst)

Ser de inte goda ut där de sitter och frestar mig.

(namnlöst)


Hundar är bättre... eller?Lillebror har ju som sagt en liten hund. Om man med 'liten' menar en hund i samma storlek som en mindre bil. Ändå är han tokig i små kissemissar. Så fort han fick reda på att jag har 2 katter här så kom han direkt. Jag tror att han skulle nog inte erkänna det, det passar kanske inte riktigt med hans machoimage, men kanske att katter inte är så dåliga ändå?

Lille kissen

MMS

Jag gissar på att 'någon' tycker att jag varit vid datorn alldeles för länge nu. Gissa om det är lätt att skriva såhär.


En helt vanlig dag

Var hundvakt åt lille Bossen idag, när mamma var i Göteborg. Han har inte riktigt alla hemma, men söt, det är han.Han är som sagt störtförälskad i Lillebrors Diva, så vi passade på att ta en promenix tillsammans så de fick träffas.Isa plockade en 'blomma' till mig. (Andra skulle kanske kalla det 'ett grästrå') Söt är hon det lilla bustrollet.


En dag med Trollet

Spenderade dagen med allas vårt lilla hustroll Isa och Lillebror. Eftersom det var så fint väder så var vi ute på lekplatsen, samt hemma hos dem.

Diva tyckte att det var jättekul att vara på lekplatsen. Eller inte.Isa hade med sig sina egna lille hund, som hon tyckte skulle gunga litegrannTyvärr hade han inga händer att hålla i sig med, så det gick inte riktigt som hon hade tänkt.Dags att gå hemLilla trollet, så söt.


London...

Äntligen är resan till London bokad så den 30 juli säger vi farväl till Sverige för en vecka. Hittade en bild på vandrarhemmet som vi ska bo på. Det är väldigt rosa.


En lördag i Skillingaryd

Lillebror hade förfest. Om det för förfest när man bara är två personer. Han hade varit ute på fredagen också, så gissa om han mådde jättebra. Dock kunde det fixas med lite kalla öl och nån whiskey.De är inte all som uppskattade att jag hade med kameran. Det är nästan så att man hör vad Thom säger: Låt henne inte ta några kort, de hamnar på internet. Tänk så rätt han kan ha.


Se lite söta ut för kameran, pojkar.Jag var bara tvungen att ta ett kort på det här. Söte-David med min väska. Fråga mig inte varför han har den, men visst är han fin med den?Någon gång under småtimmarna var det någon som satte på mig ett par boxningshandskar. Alla otroligt bra idéer kommer alltid framåt småtimmarna, förstår inte det. *hrm* Om någon undrar hur det gick, så vann jag självklart!David var lite trött då'rå. Jag kan avslöja att han snarkar. Högt.På väg hem på morgonen. Jag tror nog att jag somnade så fort huvudet landade på kudden. 


Crap...Jag tappade ett motstånd på golvet när jag skulle löda det. Det är 1x2 mm stort. Gissa om det var lätt att hitta.

Olle Sarri..

Idag fick vi besök på jobbet. Ingen visste riktigt varför han var där, men det är ju alltid trevligt med ett litet avbrott. Vicky var snabb att slita fram telefonen och ta ett kort.Vilken tur att man är en sån pingla på jobbet. *host*


Guitar Hero...Lillebror har köpt Guitar  Hero.Jag är nyfiken. Rockface eller psykoface?Yeah!!!  Isa tycker att pappa är bäst!


Losers....Dagens ungdom. Inte ens skumma fontänen kan de göra ordentligt. Orka liksom.

RSS 2.0