Förlåt..

Jag är så dålig på att uppdatera bloggen, jag vet, men det är inte mycket som hänt på sista tiden. Jag ska gå ut och dansa imorgon så då ska jag försöka komma ihåg att ta lite bilder och lägga upp här.

Ja just det, jag har äntligen hittat en ny lägenhet, så den första januari så flyttar jag. Väldigt rolig dag att flytta på, jag kommer att ha en vit nyår, det är ett som är säkert. Dock ska det bli riktigt skönt att äntligen få ett riktigt sovrum, jag är ju ändå 20..erhm.. ok,24 år gammal och jag behöver en 'vuxensäng', ingen liten, smal som jag har nu.Inga besökare här inte, nej då. Vill du besöka mig, så sover du på soffan.. haha..

Kall och trött...

Detär riktigt kallt här nu. Sitter på tåget, på väg hem ifrån jobbet, klockan 7 på morgonen. Är så hilma trött, en säng låter såå bra just nu..


Moahahaha... :D

Den här skylten satt på en av toalettdörrarna när vi kom till jobbet härom natten. Gissa om vi skrattade! :D
Handens Fem Fingrar..

Jag känner dej
Jag känner dej så väl
Dina fasor, dina våndor
Finns också i min själ
Du är mitt kött och blod
Du bär ett dyrbart namn
Och min kärlek
Utan villkor
Jag gör vad jag kan
Så stor och stark på dagen
Men så liten mitt i natten
När ingen ser, när ingen vet
Kommer gråten mitt i skratten

Stort är mörkret nu
Månen är itu
Men det är natten
som gör dagen ljus
Och mitt ljus är du
På denna jorderund
Finns här ingen ann'
Som kan ge mej sån förtvivlan
Och som är lika sann
Du blir rädd för dina skuggor
Alla hot som aldrig når dej
Jag skall sjunga dej ett löfte
Jag vet att du förstår mej

Fem fingar ska skydda dig
Ett är månen
Ett är solen
Ett är polstjärnan bakom molnen
Ett är hopp och
Ett är tro
Handens fem fingrar
Vaggar dig till ro

- Handens fem fingrar, Lisa Nilsson

Jag älskar dig..

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, jag skulle göra allt för dig, det skulle vi alla. Du är mycket mer älskad än vad du tror, kom ihåg det!I


Besök..

Mina syskon var här och hälsade på. Dom kom på söndag, och på måndag åkte Gusav hem igen medan Sofia och Johanna stannade till tisdag, innan de reste vidare till Stockholm och vår far.

Eftersom Sofia tänker bli frisör när hon blir stor så fick hon klippa och färga när hon kom. En chans att tjäna lite extra pengar och vi fick bli fina i håret. Här håller hon på med mammas hår.
En paus innan nästa kund..På måndagen åkte vi till stan och shoppade lite, något som Gustav verkligen uppskattade. Han tyckte att det var sååå tråkigt att gå i 'tjejaffärer', men det löste sig när han fick lite pengar så att han kunde gå och köpa några dataspel.:D  Sofia hittade en söt pojke inne i en affär, så hon gick tillbaks och gav honom sitt nummer, ska bli spännande att se om han ringer. ;)

På tåget, på väg hem. Som Ni ser så överlevde Gustav en dag av shopping :DJohanna visar upp sin finaste sida. Nej då, hon är en sån liten sötnos! 


Ny klippning igen...

När syskonen var här så fick Sofia klippa håret på mig, och jag måste säga att jag är rätt så nöjd med resultatet. Jag tror inte att jag haft mitt hår så här kort på säkert 10 år (ja, jag är gammal) men jag tycker om det. Hona kan definitivt få klippa mig igen, anytime. :)Jag ber om ursäkt för den dåliga kvaliten på kortet, min mobil har inte världens bästa kamera i sig. :S

RSS 2.0