Jell-O-shots..Ikväll är det kräftskiva för oss hårt arbetande på hotellet. Fredrik har under hela veckan tjatat som Jell-O-shots, så nu är det fixat. (Fick dock höra av Linda att han inte ens tycker om det, han ska väl bara leka tuff eller nåt.. Mupp!) Jag kan ärligt erkänna att jag aldrig 'druckit' någon shots av denna sort innan, mycket skit har slunkit ned tidigare, men inte av Jell-O.
 
Vart ska detta sluta? Bli omhändertagen av vakterna kanske?

Nej då, det ska nog inte vara några problem, jag ska ju vara på jobbet igen klockan 07.30, och skulle det bli för vilt, så har jag ju min vakt som kommer och hämtar mig, så han får väl ta hand om mig. ;)

Nu ska jag se om Linda lyckats med sin potatisgratäng, hon har redan varit och frågat flera gånger om hur man ska göra, så vi håller tummarna för att det går bra. Mupp-Fredrik har även han försökt förklara, men eftersom han redan lyckats sabba en omgång med shots så litar jag inte riktigt på att han har koll.

Ojojoj...

...vad jag har varit dalig pa att uppdatera.. (Skriver pa utlänskt tangentbord, sa därför blir det inte riktigt rätt.)
 
Det har hänt ganska mycket sen sist. Sommaren är nästan slut, vilket betyder att jag snart har semester pa heltid igen.. Trakigt värre, men jag hoppas pa att fa nagot nytt snart. Har även lyckats träffa en underbar man som mot all förväntan tycker om mig ocksa. Vet inte riktigt hur jag lyckades med det, men det känns fantastiskt bra iaf. Hall tummarna allihopa!

Nu när jag snart inte har nagot mer att göra, sa ska jag ta en dag och ladda upp lite bilder ifran sommaren, ska bara fa den berömda tummen ur.

Nu är det dags för att aka till jobbet för den sista veckan. Jag lovar att jag ska försöka bli bättre pa att uppdatera.

Puss!

RSS 2.0