Dagens I-landsproblem

När man ligger bakis på soffan, och inte kan (orkar) byta kanal på TV:n för att fjärrkontrollen ligger på soffbrodet, preciiis utom räckhåll.

*jobbigt*


Krav

Man ska veta vad man letar efter har jag fått höra. Man ska inte nöja sig. Ta något som egentligen är lite sämre, bara för att slippa vara utan.

Hur lätt är det då?

Jag har varit singel alldeles för länge. Jag börjar bli gammal, jag är ju ändå snart 30. Jag har inte så höga krav länge. Trodde jag i alla fall.

Jag vill ha en man som älskar mig. Bara mig. Som inte stöter på ALLA tjejer inom 10 mils avstånd. Som inte har en fru/sambo/är förlovad/what ever. Vilket man får redan på när hans respektive knackar på en vacker dag och undrar vad man gör med hennes man. Den var kul. NOT!

Jag vill ha en man som är mogen och redo att slå sig till ro. Inte en man som vill supa varje helg. Som sitter helg efter helg med såna som är 20 år yngre, bara för att de är de enda som festar varje helg. Som efter ett tag berättar att han inte vill ha barn. Som är övermogen occh steriliserad.

Jag vill ha en man som vill ha familj. Volvo,villa och vovve (eller kanske en katt), ni vet. Som inte redan har massa barn med olika mammor. Som inte prioriterar sitt jobb. Som inte bryr sig mer om pengar än att de kommer in varje månad, och räkningarna kan betalas. Som är här och inte på andra sidan jorden.

Jag vill ha en man som är normal.
Som inte vill att jag ska slå honom. Som inte vill att jag ska sparka honom, eller plåga honom ni-vet-var på diverse olika sätt. Det är inte jag. En man som inte tjatar om olika saker, och sen surar i veckor när jag säger nej. En man som är på samma nivå som jag, så att säga.

Tydligen är mina krav för höga. Tydligen måste jag sänka dem lite.

Frågan är vilket krav man stryker först?

*skäms*

Jag läste just en inlägg på Apans lilla blogg.

'En kopp kaffe' heter inlägget.

Jag känner hur jag rodnar ända ifrån tårna upp till öronen. Stackars, stackars lille PRAO-pojken.

Läs den!

Dagens idiot*Hehehe*

Vad ska man säga liksom.

Var det kanske så här det började? Har finanskrisen utvecklats från en burritobrist?

(Dagens idiot kommer förresten att bli 'Veckans idiot'. Nog för att det finns många idioter här i världen, men jag känner lite att jag behöver ju inte samla precis alla här.)

Tyskungen


(Bilden är tagen ifrån Tyskungens blogg)

Är det bara jag som tycker att det är tråkigt att Tyskungen ska sluta blogga?

Jag struntar fullständigt i att han har sett sin blogg som ett socialt experiment, med olika mål som skulle uppnås inom ett år.

Jag bryr mig inte.

Jag kommer att sakna inläggen om hans barndom. Om hans kusin Tomas. Om saknaden efter föräldrarna. Om det daliga livet med två småbarn.

*suck*

Vem ska nu fylla detta hål?


Dagens idiot*duuh*

Mechafil

'Edward har aldig haft ett förhållande med en riktig människa'

Så konstigt.

NOT!

Han har sex med sin bil.

En Bubbla från 1974 som han har döpt till 'Vanilla'.

Undrar om han kollar på 'Herbie' istället för vanlig porr.

Han har även skrivit en kärlekssång till 'henne'.

Never underestimate the stupidity of idiots

?

Ska Victoria heta Westling nu?

Roasting på svenska, do eller don't?Jag har sett en del roasting (-s, -ar?) ifrån 'over there' och de har varit fantastiskt roliga, och nu ska det komma en svensk version, eller rättare sagt två svenska versioner. En i SVT och en i Femman.

Jag är skeptisk.

Kan verkligen en roasting bli kul på svenska.

Har ni sett vilka som ska roastas?

Gudrun Schyman. Pernilla Wahlgren. Sanna Bråding. Bara för att nämna några.

Har ni sett vilka som roastar?

Adde Malmberg. Petra Mede. David Batra. Bland annat.

Nu är det inte bara dåligt, det finns en del riktigt roliga människor inblandade, men jag undrar likväl, kan det leva upp till förväntningarna?

'Do' eller 'don't'?

Dikt

Underbar dikt, så här i måndagens mörker/blask.

Lökens längtan

Boktips

Bokrean närmar sig nu med stormsteg, och jag är pank!! Snacka pest för en sån boknörd som jag. Så nu behöver jag hjälp.

Om jag bara ska (kan) köpa en bok på rean, vilken ska jag köpa?


*beslutsångest*


Dagens idiot*hehe*

Friends help you move. Real friends help you move bodies.
Imorgon ryker stygnen.  Följ med och håll mig i handen.

Ser du inte rådjursögonen (blå visserligen, men ändå)?

Ser du inte hur underläppen darrar?

Jag är en fjant.

Söndagar

Finns det en tråkigare dag?  Allt är stängt och bara skit på TV.  Kommer att tänkta på den däringa reklamen på TV där de säger 'Jag vill också ha någon som glömmer min namnsdag/ta ut soporna/byta toarullen' eller nåt sånt.

Jag vill ha någon att dela tråk-söndagarna med.

*tycker synd om mig själv*

(För att citera en favorit:  "Det är lättare att lida i tystnad om andra vet om det". )

Dagens idiotBBQ anyone??

Han är ju ärlig i alla fall

Något inför sommaren kanske?


Semestersvenskar re-visited

Alltså, jag vet att det här klippet är gammalt och uttjatat nu, men jag tycker fortfarande att det är kul. Det bara fortsätter att ge och ge. Nu har jag höra att Fru IQ har gått och sjukskrivit sig. Hon orkar nämligen inte med att klippet ligger ute på internet.

Stackars liten då.

Puttenutt.

*känner mig osympatisk*

Bonde söker fru..

 Eller kanske 'Bonde möter skånsk fyllskalle'.Hemskt synd att han inte tycker om flickor, annars hade jag rekommenderat Syster att skicka ned honom hit istället. ;P

Lilla lilla FiaDagens roligaste kommentar, än så länge, kläckte min 17-åriga syster efter att ha spenderat fredagskvällen på botten av en öltunna eller nåt.

Hon ringde mig på kvällen och frågade om jag bodde långt ifrån Göteborgs Vandrarhem, hon tyckte att hon skulle komma hem till mig.  Jo, man kan väl säga att det är en bit, jag bor ju i Värnamo. Inte riktigt gångavstånd, om man säger så.

Ialla fall så ringde hon upp mig idag när hon vaknat till liv igen. Klockan var ungefär 11.30. Hon bestämmer sig för att pallra sig ut för att så lite frisk luft, möjligtvis för att betvinga de allstädes närvarande känslorna av illamående. När hon öppnar dörren och kliver ut så får man ett tjut i örat (Tänk 'vampyr-blir-träffad-av-solstråle-tjut'), sen kläcker vår lilla stjärna att:  Det är ju för fan helt jävla ljust ute!

*skrattade högt åt henne*

(Inser att det var roligare live, men känner ändå att jag måste mobba lillasyster lite. Vad är annars syskon till för? ;P)

Hur vet man förresten att ens syster är tankad? Jo, hon ringer och försöker prata men garvar mest, så man hör ungefär vart femte ord. Nu gör det i och för sig inte så mycket, för hon upprepar samma sak om och om igen, så tillslut lyckas man förstå hela historien. För det är bara en historia. Ganska kort också.

Dagens idiotJag har bara 2 frågor till den här mannen:

1. Hur tänkte du nu?
2. Vad ska du med babypudret till? (Det står en burk på golvet)

Annars vill jag bara knipa ihop benen och lägga mig i fosterställning. Då är jag ändå tjej.

*får sympatismärtor*

Men blä..

Det här är vad några elever hittade i skolmaten.*kräks*

Tråkigt..

Jag är lite ledsen. En av mina favoritbloggare har bestämt sig för att lägga ned. Det tycker jag är väldigt tråkigt.

*snyftar till lite, och torkar en liten tår*

Läs den medans Ni kan här.

FavoritbloggarTänkte tipsa om ett par bra bloggar. Dessa läser jag dagligen.

Alex & Calle Schulmans1000apor. Behövs det någon närmare förklaring? Jag vet att många stör sig något fruktansvärt på dessa två bröder, men jag tycker att de är genialiska, fruktansvärt roliga.

Tyskungen har även haft en stalkerblogg, där han förföljde ovanstående Alex. Hr Tyskunge har lyckats reta upp varenda fjortis i bloggsfären känns det som. ( Nu överdrev jag lite, men bara lite) Läs hans recentioner av kända bloggar. Han är väldigt rolig.

Mitt eget jävla narina. Blandar roliga iakttagelser med inlägg som har en air av 'gubb-gnäll' över sig. (Jag hoppas att han inte ser det här. Nej, jag kallar inte dig för gubbe.) Man kan inte hjälpa att fnissa, eftersom man känner igen sig.

'Det är jag som bestämmer, jag oxo' är Davids blogg. Ja, söte-David. Han skriver inte så ofta, men herregud vad roligt. Han skriver precis som han är i verkligheten, en sur jävel. Hehe. Nej då, han är inte sur, men har oftast någonting att klaga på, och då kan han ha långa utläggningar. Han är rolig, lille David. Kan inte låta bli att skratta när jag träffar honom.

30+ En man som i det tysta knyter näven i jackfickan, tills han kommer hem och kan blogga om det. Allt som oftast blir en väldigt underhållande läsning. Storfavorit.

Nu får ni nöja er för denna gången. Skulle jag lägga upp länkar till alla bloggar som jag följer, så skulle det bli ett väldans långt inlägg. Ni får det helt enkelt i små doser. Jag vill ju inte att ni ska få bloggfrossa, vilket också råkar vara namnet på en annan blogg som jag följer. Men mer om det senare.

Tillägg: Jag insåg just att alla bloggar som jag följer är bloggar där folk 'gnäller' en del. (Tolka det rätt, det är roligt gnäll, ganska oskyldigt, inget tråkigt, måste-jag-lyssna-gnäll) Bloggar där folk skriver om saker som stört dem under dagen. Det kanske säger en del om mig, jag kanske är en Gnällis jag också? Synd bara att jag inte kan skriva lika roligt. Jaja, jag får inbilla mig att jag har något annat, då'rå.

Dagens idiotPlatsar kanske inte riktigt bland 'Dagens idiot' men visst är det en fin barnbok

Eller är det bara jag som har snuskig fantasi?

*undrar*

(Jag har förresten stulit bilden ifrån 30+. Ingen som skvallrar va?

PROTESTERA!!

Läste om det här idag på Tuffast av allas blogg,

Fler råttor hängs upp i svansen i djurförsök som görs vid Linköpings universitet. I försöken skärs hälsenan av på ett bakben. Två dagar därefter hängs råttan upp i svansen så att den bara kan stödja mot burgolvet med framben och framkropp. Så ska den hänga tills den dödas 14 dagar efter att hälsenan skars av.

Skriv på protestlistan hos Djurens Rätt här.

Dagens idiot..Jag har inte ens några kommentarer till det här, det är bara så dumt. Gissa om ungen kommer att vara med på TV om 20 år, som 'Världens Fetaste Människa'

Fler bilder..

Det är roligt att leka med FarmorBus i sängen. Min säng är tydligen väldigt rolig att hoppa och busa i.Trillat ned kanske?Lille, lille lillebror var lite trött, så han somnade på soffan.


Dagens idiotDet finns bara en sak att säga:

Hahahahaha...

Akta er för den nya mördarjuicen!!  Vilken tur att vi har människor som denna unge man som försöker skydda oss.

*fniss*

Födelsedag..

Fyllde ju som sagt år häromdagen. Det var ju trevligt. Eller inte. Nu blev jag ju bara..hrm...22, så det är ingen fara på taket än, men jag tycker inte om att bli äldre. Min söta lillebror hade lärt sin dotter att säga: 40, så varje gång han frågade hur mycket jag fyllde, så svarade hon: 40! Tack för den, kärleksfull som vanligt.


Lilla trollet koncentrerar sig på målningen.Dumma, dumma bloggen har börjat krångla igen, jag får inte upp fler bilder. Jag försöker igen imorgon. Nu är dags att leta upp sängen.

Nattinatt.


 

Armen..Kan någon gissa vad detta är? Min arm så klart, det vet ju alla som läser min blogg, men vad ser det mer ut som?

Tips: Använd fantasin, behövs inte så mycket, bara lite grann.

Dagens idiotGot wife? Eller kanske WiFi? Jag tycker att det absolut roligaste är 'SHARE COST for SHARED ACCESS'

Nöjd?

Det var då ett himla gnällande på att jag lägger upp fula bilder på andra. Som om att jag inte lagt upp hur många fula som helst på mig själv. Men okej, jag ger mig. Här kommer ett till. Även fast jag är en 10-poängare i vanliga fall, så är detta kortet inte ett av mina bättre.Inget smink, håret är halvt-om-halvt färdigt, ögonen ser drogade ut och läpparna är fyllda med Restylan eller Botox eller vad man nu använder till läppar nu för tiden. Eller överläppen då'rå. Jag har helt plötsligt en mun som Linda Rosing.

*ryser vid tanken*

Äntligen..

Äntligen fungerar det att ladda upp bilder igen. Det var då på tiden.  Jag är inte tillräckligt rolig för att ha en blogg utan bilder. Man är ju ingen medlem i familjen Schulman, Tyskunge eller 30+ om man säger så.

Utekvällen på Harry's i lördags var trevlig, men av någon anledning var det en air av köttmarknad över det hela. Kanske för att det var 28-års gräns, och alla som är över 28 och singel är desperata. Tydligen. Har jag hört.

Jag hade med mig kameran, men tyvärr glömde jag helt av att ta några kort. Så här i efterhand kan jag tycka att det var en aning dumt gjort, men jag var väl antagligen upptagen med annat. Fick ändå ett kort på lilla Angela, när hon står i baren. Hon kommer att älska mig för att jag lägger upp kortet, men vad gör man?Det var långt att gå hem. Och kallt. Väldigt kallt.Det är sista gången som jag är på efterfest hos någon som bor i andra änden av stan.

*sätter bestämt ned foten*

Dagens idiot

                             


Kul att hitta denna lappen i trappuppgången. Man kan undra vad grannarna tänkte.


In i dimman 2

Så var vi gång igen.

Nu jäklar ska vi ut å göra alla hjärtans dag osäker. Jag har tvingat med Angela. Får se vad som händer.

Uppdaterar så fort bakfyllan lagt sig.

Puss å kram Linnéa

(Uppdatering: Det är Angie som skrivit detta inlägget. Inte för att det spelar någon roll, jag bad henne. Jag är dock ganska glad för att hon var snäll, det fanns en chans att det kunde blivit något riktigt dumt.

Finns det förresten någon som har låten 'Filippa' av Karl Martindahl?)

28+

Ikväll blir det utgång med Angela igen. För första gången kommer det att vara åldersgräns 28 på Harry's så vi kommer att slippa alla småbarn. Nu kommer det att vara vi som är småbarn istället. Hehe. Känns bra.

Kameran kommer som vanligt att vara med, men eftersom jag inte kan ladda upp bilder så kan det dröja ett tag innan de kan ses. Tyvärr.

Jag får nog hålla lite koll på Angie. Sist frågade hon vakten efter hans nummer (och fick det), sen hittade hon några poliser. Tyvärr var de gifta. Hehe. Vem vet vad som hänt annars.

Nu ska jag in i duschen.

Vi ses i dimman!


*muah*


Problem..

Jag har för närvarande stora problem med bloggen, jag kan inte ladda upp några bilder alls, vilket är väldigt surt.

Har dessutom varit hos läkaren idag. Jag har ju haft utslag och eftersom de inte förvunnit så fick jag gå dit igen. Nu ville de ta en biopsi på dem, så fram med stora nålen. Jag ska sluta gå till läkaren eftersom jag alltid blir plågad där. Nu stack de inte bara mig utan de skar av en bit av mig med en STOR kniv. Eller den kanske inte var så stor. Mer normal. I alla fall har jag ett sår på ca 5-6 cm och 3 stygn.

Det är synd om mig.

Då'rå.

Något för Alla Hjärtans Dag??


Dagens idiot..

                           


'Vi håler för när varande på med en jätte viktig uppdatering i bank och mat knappsatsen'

Jag vet inte om jag ska tycka att det är roligt, eller bara dumt. Jag tror nog att jag småfnissar nog lite åt det ändå

Tolk, tack..

Hur ska man tolka det när en person säger: Jag älskar dig... på sätt och vis.

*fundersam*

Dagens idiot..

                                

Det här är kammaråklagare Viktor Carlberg. Han åtalar en 15-åring för förolämpning, eftersom han gått förbi en polis och nöffat.

Men snälla nån. Visst, man ska bemöta polisen med respekt, precis som man ska bemöta alla människor, men är inte detta lite väl att ta i? Poliserna, som satt i Rosengård och kallade ungdomarna där för 'Apejävlar' och sa att de skulle spöa skiten ur dem, kastrera dem och allt var det nu var, de slipper någon som helst påföjld.

Jag kan ju tycka att jobbar man i ett offentligt yrke så ska man föregå med gott exempel, även om det inte alltid är så lätt. Så fort din uniform är på så är du inte längre en privatperson utan en offentlig.

Jag skulle gissa på att alla poliser i detta land har fått höra betydligt värre förolämpningar än ett nöffande, så varför blev inte de åtalade? Ska man verkligen statuera exempel med en liten osnuten 15-åring?

Dagens outfit..

Nej, jag ska inte starta nån 'modeblogg' och varje dag visa upp vad jag har på mig, men erkänn att jag är rätt söt när jag är ute och går i kylan då'rå.Va?

Det här läste jag på DN idag:

Sverige har flest singlar i Europa

Hur många singlar finns det i Sverige? Sedan den obligatoriska folk- och bostadsräkningen upphörde är det svårt att ta reda på hur och med vilka vi svenskar bor. Och det förklarar i sin tur varför uppskattningarna av antalet singlar varierar från 1,3 miljoner till 2 miljoner.

Sverige är i alla fall det land i Europa som har störst antal enpersonshushåll, och andelen personer som bor på egen hand är på uppåtgående. I dag består cirka hälften av alla hushåll i Sverige av en person.


Mellan 1,3 till 2 miljoner singlar i Sverige, och lik förbannat träffar man bara på de som är upptagna

Min fråga är då: Vart gömmer sig singlarna? Någon som vet?

Insomnia..

Jag kan inte sova.  Av nån anledning så kände min kropp av att jag blev arbetslös, för samma dag slog den om på dygnsrytmen. Jag går och lägger mig runt midnatt varje kväll, sen ligger jag och vänder och vrider till halv fyra-fyra. Jag ställer klockan lite tidigare varje dag för att bli lite tröttare på kvällarna, men det enda det resulterar i är att jag inte blir levande förrän framåt eftermiddagen. Jag behöver verkligen den dagliga strukturen som man får med ett jobb. Eller, som nån sa: Linnéa, du får skaffa en bebis, då sover du inte på mornarna, och somnar ordentligt på kvällarna. Mm, jo, tack för den bra idén. Det har jag ju inte försökt med i typ 8 år nu, och så långt har det ju gått jäkligt bra. Eller inte.

Visste ni förresten att det bara kostar runt 5000 kr att åka till Danmark till en 'bebisbank'? Nu är inte det något alternativ än så länge men vem vet vad som sker i framtiden. Det är ju som min bror snällt brukar påpeka, jag blir ju inte yngre precis.

Var på krogen igår med Carina. Herregud, vad mycket idioter det finns här i världen. Nu finns det säkert massvis med människor som tycker att jag är idiot också, man kan ju inte älska alla här i världen, men en del är fan mer puckade än andra. Som jag har sagt innan så finns det 3 sorters män som visar intresse när jag är ute: äldre, utlänningar och gifta. Nu måste jag lägga till en till kategori, småbarn. Herregud, små 18-22-åringar, som inte förstår när man säger 'nej'. Är det detta som jag har att välja mellan? Gifta 46-åringar eller osnutna 22-åringar? Vad hände med alla mittimellan?

Nej, nu ska jag sluta gnälla och göra ett nytt försök att somna. Betvivlar att det kommer att fungera dock.

God natt!!

Johan..

Skickade nyss frågan: Är min bror riktigt normal?

Jag ser fram emot svaret, jag uppdaterar när jag fått det.


Uppdatering:

Här är svaret: 118100 tror att din bror är väldigt normal, men kanske har han stunder då tankverksamheten går lite dåligt. Ha en bra kväll!

*asgarvar*

Fredagskväll..

                            

Sitter här hemma, och har allmänt tråkigt framför TV:n. Plötsligt kommer reklamen för 118100 och jag bestämmer mig för att skicka in nån dum fråga. Nu har jag lite dålig fantasi och svaren blev där efter, men plötsligt kom ett svar som fick mig att skratta högt för mig själv.

Fråga:
Hur ser mannen i mitt liv ut?

Svar:
Mannen i ditt liv kommer att vara mörk med djupbruna ögon. Han kommer att vara lång och ha stora manliga händer. Mannen i ditt liv kommer att bli en arabisk prins. Du kommer att möta honom när han är i Täby för att kolla in Täbys charmige samhällsarkitektur, men när han får syn på dig så kommer det inte att bli så mycket arkitektur för Ali, det kommer mest att bli du. Vi önskar er all lycka!

Fan, jag måste åka till Täby oftare. *fniss*


Ordbok..

Läste detta på 'Apans lilla blogg'

Jättekul med språk (danska)
fin glass - pen is
Man ba: Vilken fin glass! Och hon ba: Jä, meget pen is. Och man ba: Meget. Hehe. *hehe*


*skrattar högt i soffan*

Alla hjärtans dag..Så har det redan börjat. Inte nog med att man ska under en hel dag behöva påminnas om att man är ensam, inga kort, inget godis, ingen som väcker en med en kyss och ett 'jag älskar dig',inget nåt. utan nu ska man behöva påminnas om det i en hel jäkla vecka. Det visas reklam på tv:n, tidningarna är fullt med tips och trix hur man ska fixa romantiska middagar, unika och kärleksfulla presenter och massa annan skit. Är du singel så ska du sitta hemma och må dåligt för att du är just singel, är du i ett förhållande så ska du gå runt och ha ångest över vad du ska köpa, tänk om det blir fel, inte kostar tillräckligt (Jaså, är jag inte värd mer än så här??), tänk om hon/han blir arg/besviken? Tänk om... eller om...

Jag säger bara: FUCK IT!!

Hela dagen är konstruerad av handlarna för att under ännu en dag kunna sälja lite extra mycket, för 'extra' priser, special special, only for you. Älskar du din partner, så köper du det finaste smycket, de vackraste blommorna och de sexigaste underkläderna, annars är din kärlek inte värt ett smack. 

Gud, vilken bullshit.

Jag vill inte ha någon som väcker mig på ovan beskrivda sätt den 14:e februari, jag vill ha någon som gör det varje dag.
Jag vill inte ha någon som ger mig en present, eller blommor, bara för att det är alla hjärtans dag, jag vill ha någon som gör det bara sådär, apropå ingenting, för att han vill. 
Jag vill inte ha någon som är snäll en hel dag, jag vill ha någon som alltid är snäll.

Så därför har jag bestämt mig. Igen, kanske ska tilläggas. Jag kommer att bojkotta Alla hjärtans dag. Jag kommer att sitta hemma, ta ett glas vin och sen gå ner till den lokala puben/utestället för att dansa och totalt ignorera att det överhuvudtaget finns en sån idiotisk dag.

Vem är med mig??

Ursäkta, va??

Det här läste jag i GP idag.

En av de två flickor som våldtogs av tre män i en lägenhet i Göteborg var bara 13 år.
Men männen döms inte för våldtäkt mot barn eftersom tingsrätten anser att de hade skäl att tro att hon var över 15.


Två flickor blir lurade av tre män att följa med dem hem, de blir ilurade massa vodka och sedan våldtagna. Nu säger tingsrätten att männen hade skäl att tro att 13-åringen var över 15 år, och då har det inte våldtäkt mot barn, utan

'Åklagaren ansåg att det rörde sig om grov våldtäkt, i ett fall mot barn. Men Göteborgs tingsrätt dömde männen för våldtäkt av normalgraden'

Ursäkta va??

Våldtäkt av normalgraden?

Bara smaka på det ordet: 'normalgraden'.

Ibland undrar jag om det finns någon mänsklighet kvar i världen.

Lilla trollet på besök..

Pappa Johan får läsa bok. Det tyckte han var roligt. :DMåla med farmor är ganska kul det också.Det är bara massa bus i lilla frökenVi har ett troll i familjen. Måste brås på sin far.


:(

Det är synd om mig.... riktigt synd.. Jag har efter mina eskapader i helgen lyckats med att få en lätt hjärnskakning. Det heter ju som sagt att 'om huvudet är dumt, så får kroppen lida' och jo tack, jag har nu märkt det.

Jag är verkligen världens sämsta sjukling, speciellt när man bara är si så där lite halvt om halvt dålig. Jag blir fruktansvärt uttråkad och ändå kan man inte göra något, nej då, nu ska du vara hemma och ta det lugnt. Det hade inte varit några problem i vanliga fall, men eftersom min hjärna är lite lätt felkopplad (kolla bara på en del ex.. :P) så blir den fylld av begär att hitta på både det ena och det andra när det är meningen att jag ska vara nedkrupen i sängen.

Apropå nedkrupen i sängen, tänk om en liv verkligen hade varit som en Hollywoodfilm? Visst att mitt liv har varit jäkligt nära en drama/tragedi på den senaste tiden, men tänk om det mer hade varit som en romantisk/komedi, eller kanske som nån Jane Austen bok. Då hade jag inte legat här själv soffan, totalt uttråkad, kollandes på 'Hem till gården', 'Cops' eller andra otroligt bra/intressanta program, utan jag hade legat i en vacker säng, med en vacker man sittandes vid min sida, baddandes och kyssandes min panna. *suck* 

Och med den tanken känns allt mycket bättre. *gråter en skvätt i kudden*

Nej du har jag inte tid med Er längre, nu ska jag ägna mig åt den dagliga dosen av 'Simpsons', sen blir det 'Bolt'

Dimman börjar lätta..

Ajaj... ont i huvudet.. Det blev lite väl mycket dimma i lördags, och vid ett tillfälle hoppade asfalten upp och drämde till mig i huvudet, så jag är fortfarande öm. Låt oss säga att vi har lite otalt mellan oss, asfalten och jag. Nästa gång jag går förbi Harry's så ska jag stampa lite extra hårt just där. Carina tycker att jag ska komma till henne i helgen och besöka dimman igen,  sjunga karaoke och skrämma slag på grannarna, men just nu är förslaget inte så lockande. Mitt huvud tycker fortfarande inte om när jag rör mig för fort. Jag överväger skarpt att inte ens titta åt alkohol igen förrän den 27 februari då det smäller igen, dock utan lika mycket dimma.

Angela snyggar till sig..Resultatet:Jag och Angela roar oss med kameranHuvud, axlar, knä och tå, knä och tå...

En glad liten apaInnan vi ens kommit till Harry's stötte vi på 'Street church' tror jag att de hette. De tyckte att istället för att gå på krogen så skulle vi prata med dem, och allra helst bli frälsta. Jag tycker lite synd om de stackarna som stoppade oss. Angela körde på för fullt och ifrågasatte hur Gud kan finnas när det finns ondska i världen m.m, medan jag var lite snällare. Jag drog mest bibelcitat och undrade om de kunde förklara de för mig eftersom de inte alltid är samstämmiga med den kristna tron. Vi stod nog och diskuterade med dem i en timme innan vi kom vidare. Angela fick till och med 2 av dem att be för henne.

Det var mycket folk på Harry's, och en del kände vi igen. Jag hade gärna velat veta vad jag säger på kortet, jag tror att vi försöker få med alla på ett kort.Angela är på plats i alla fallEfter många om och men så blev det inte bättre än så här. Koffe fick bara vara med till hälften och vem stollen i svart t-shirt är, har jag ingen aning om. Har för mig att han bara hoppade in i bilden.Det var en trevlig kväll, men tyvärr lite för mycket av det goda. Nästa gång kommer jag för det första inte att dricka så mycket innan, och för det andra så kommer jag att lämna kortet hemma. Det är inte bra att ha med sig det, och det blir väldigt dyrt.  :(


RSS 2.0