In i dimman..

Jag och Angela ska ut ikväll.. Vi har redan börjat dricka.. eller rättare sagt, vi började för flera timmar sen. Tyvärr verkar alkoholen inte bita på Angela. Jag snurrar som fan, men Angie märks det ingenting på. Hon har ändå varit hemma och nykter i massa, massa månader eftersom hon är hemma och mammaledig, men ändå har hon inte börjat ta mig på tuttarna än. :P


Bilder kommer imorn

/Angela o Linnéa pyss

:P

Linda Rosing..

Jag vet, jag borde inte falla för den lätta, jag borde ignorera det hela och inte nämna henne. Inte ge henne mer uppmärksamhet, eftersom hon endast är känd för att ha gökat i Big Brother, och sen blivit Sveriges D-kändis nummer 1, men jag kan inte låta bli. Hennes senaste inlägg ifrån 35-års festen får mig att gå i taket. Alla som känner mig vet att jag nog varit svensklärare i mitt tidigare liv, och här har vi särskrivningarnas drottning. Hon rabblar namn efter namn på sk. kändisar (jag skulle påstå att de ligger i samma liga som henne själv) och särskrivningarna haglar. Eller läs inlägget som hon skrev när hon kom hem ifrån Turkiet och skriver 'inn om hus' istället för 'inomhus'. Jag har aldrig sett något liknande, och då jobbade jag ändå på dagis under en kort period i mitt liv.

Men ändå.. Jag kan inte låta bli att läsa den förbannade
bloggen. Det är som att se en olycka som är på väg att hända, jag kan inte vända bort blicken. Bloggen är totalt ointressant rent innehållsmässigt, den handlar bara om  hennes sk kändiskompisar, vilka förbättringar hon ska göra näst (botox, läppförstoringar, brun-utan-solbehandlingar),  barnen verkar inte ens finnas i hennes liv längre. Det senaste inlägget får mig att undra om allt står rätt till med fröken Rosing. Kolla bara tårtan som hon hade. Den såg ut som 2 stycken ENORMA bröst, vilket i ju för sig passar henne, men hallå! Hon är 35 år, och två-barnsmamma, är det inte dags att växa upp?


(Bilden är tagen ifrån Lindas blogg på Kanal 5)

Marie, du ska veta att jag förbannar den dagen du fick mig att läsa mitt första inlägg, och hämnden kommer att bli ljuv.

Arbetslös..

Jaha, så var man arbetslös igen. Suck, vad tråkigt, speciellt nu när det är dåligt över hela världen. Jag ska gå till arbetsförmedligen och aktivera mig som arbetssökande på måndag, och det känns ju väldigt upphetsande. Finns det något roligare än att sitta där och vänta, vänta och vänta i timmar innan det bli ens egen tur, och 15 minuter senare är man klar. Under tiden kan man ju alltid roa sig med att försöka lista ut vad vietnameserna pratar om, de är alltid där och de pratar alltid som om de inte träffats på flera år och har väldigt mycket att berätta. Kanske är det så, inte vet jag, mina språkresurser är lite begränsade när det gäller asiatiska språk. Även andra språk när jag tänker efter, det är ju knappt så att jag kan svenska nu för tiden. Jag undrar om det är åldern som börjar sätta sina spår, jag har ju fyllt 20 nu. ;)

Jaja, förhoppningsvis så hittar jag snart ett nytt jobb, så att jag kan få känns mig lite nyttig igen. Det är ju så tråkigt att bara sitta på rumpan och inte göra någonting.

Galen i skor...

Hade besök häromdagen.. och hon hittade mina skor..  Lilla Cornelia är totalt tokig i skor..Det är inte alltid lätt att få på stövlarna.. :D..men efter ett tag så lyckades hon.. Väldigt tjusigt... haha...


Flytten..

Första januari var det äntligen dags för flytten.. En väldigt trevlig dag att flytta på... NOT.. lol.. Speciellt min bror var överförtjust, och inte alls bakfull.. hehe

Jag 'tvingade' Daniel att hjälpa till, eftersom den hjälpen jag egentligen skulle få visade sig vara en 'no show'.. Jag är väldigt tacksam över hjälpen, jag vet inte hur vi hade fått in den stora, tunga byrån utan din hjälp.. Jag är skyldig dig! Tyvärr lyckasdes jag inte få någon bra bild av honom, bara den här när han organiserar i släpet..
Vi hade åtminstone tur med vädret.. Det var kallt som fan, men det hade ju kunnat vara mycket värre.. Det kunde ju regnat  :PMin bror och styvfar.. Det var en himla tur att jag hade några starka karlar som kunde hjälpa mig, speciellt eftersom jag är svagare än min lilla brorsdotter på 2 år.. ;)Mitt gamla, lilla vardagsrum...Det nya, större vardagsrummet.. Fortfarande inte jättestort, men inte riktigt lika litet ialla fall.. :DMamma och Johan hjälper mig med soffan.. Mamma har gjort illa sitt knä, så hon kunde inte hjälpa till att bära. Hon fick stå i lägenheten och bossa med oss andra.. hehe..Jag ska ta lite nya kort när jag fått allt i ordning här.. Jag måste fortfarande hitta nåt ställe att göra av mina böcker, men jag har ingen aning om vart.. *suck* Jag har alldeles för många.. 


Julen...

Äntligen är de här, bilderna ifrån julen..

Lille Noah fick en radiostyrd bil, och självklart så var alla av det manliga könet tvungen att visa honom hur man skulle göra.. fniss...På juldagen firade vi hos mamma och Tryggve. Det var jag, lillebror med familj, Emma (styvsyster) med familj och så klart mamma och Tryggve..

Det här är Emma, David och deras söra barn Thea och Tilda. Thea hittade kritorna så fort hon kom in och hon ville att jag skulle rita massa saker.. herregud... Det svåraste var nog att rita Nalle Puh, som sitter fast i ett hål.. Jag kan säga att Thea inte riktigt trodde på mig när jag sa att min teckning föreställde ovan sagda motiv. Det var inte många likheter med orginalet.Söta lilla Isa inspekterar julklapperna. Hon blev lite rädd när tomten kom, men efter att ha fått en ordentlig titt så sa hon, högt och tydligt: Det är Tryggve som klätt ut sig! Haha, smart unge!!.Hon fick en 'synt' av sin favoritfaster, men hon blev lite irriterad när vi stängde av den med jämna mellanrum. (Hon satte på den så att den spelade en melodi, sen gick hon därifrån) Efter att ha frågat oss (mig) vad jag gjorde, så tog hon den och satte sig i hörnet istället. Det varade dock inte så länge eftersom det fanns mer paket att öppna och mer lekande med Thea att göra.Det är tröttsamt att leka. Det är synd att jag inte kunde få ett bättre kort på dem, men jag var tvungen att smyga på dem för att de inte skulle flytta sig. Här är det Isas favorit 'Pippi' som de tittar på.
Snart...Vad sägs om det lilla ansiktet?? Låt oss tillsammans säga: Awwww.. 

Nog med struntprat, jag har ätligen hittat mina USB-kablar, så imorgon eller på fredag ska jag lägga upp de senaste bilderna, bara ha lite tålamod. :)

Gott Nytt År..

Haft en trevlig nyårsafton? Jag kan slå vad om att den var roligare än min. Jag spenderade min kväll hemma, bara jag och mina miljoner flyttlådor, eftersom jag flyttade första januari. *suck*

Nu är jag äntligen klar med flytten, städningen och all annan skit som följer med en flytt. Allt jag behöver göra nu är att packa upp alla mina lådor. Det känns som om de är överallt, och så fort jag är klar med en, hittar jag 5 nya. Så för tillfället så låtsas jag som om att jag inte ser dem, och försöker hitta andra, mer viktiga saker att göra. Besöka vänner, kolla Facebook och se vad som hänt sen mitt senaste besök 5 minuter tidigare, läsa bloggar och andra otroligt viktiga saker är saker som kommer högt upp på listan.

Tyvärr ligger mina USB-kablar i en av alla dessa lådor som jag ignorerar, så jag kan inte visa några bilder, men så fort jag hittar dem (d.v.s så fort jag lyfter arslet ifrån soffan och börjar packa upp) så kommer jag att lägga upp bilder här ifrån jul och flytten.

Tills dess önskar jag Er ett gott nytt år och må ert 2009 vara fyllt av lycka och bra saker!!

RSS 2.0