Universum har något emot mig

Nog för att tiden går otroligt sakta och det känns som att ingenting någonsin kommer att hända, med det här måste ändå hamna i kategorin 'Overkill' alt. 'Låt oss sparka på den som ligger ned'.

Klockan i min bil har börjat gå baklänges.

Alla äckelmagade och/eller män...

...ni kan sluta läsa nu.

Igår var jag inne på förlossningen för att ta ett blodprov, jag har nämligen fått gravidklåda. Väl där bestämde läkaren att det nog var dags att klämma ut den lilla skitungen snart och ville känna efter.

Visst, det var bara att strippa och hoppa upp i sängen med bena i vädret.

-Det här kan kännas lite obehagligt, sa hon.

Obehagligt, MY ASS!

Det var ren och skär smärta. Jag har fortfarande inte riktigt koll på vad det var hon gjorde, men jag har fått ned det till 2 alternativ, antingen en hinnsvepning eller någon sorts massage av livmodertappen. Då snackar vi inte om någon skön massage, nu snackar vi om våldsam misshandel för att få den att mjuka upp sig.

I vilket fall som helst så snackar vi ren och skär smärta ifrån helvetet.

I mina försök att googla reda på vad som gjordes hittade jag ett inlägg ifrån en trebarnsmamma som blivit utsatt för samma. Hennes kommentar var att hon hade fött 3 barn, alla utan bedövning, men det här var värre.

Det fick i alla fall slemproppen att lossna, det är ju ett plus. Ett minus är att den kan göra det för tidigt ändå, och då bara återbildas den.

Suck!

Jag vill verkligen inte behöva gå tillbaks och bli utsatt för hinnsvepning/massage igen, så nu håller alla tummarna för att bebisen kommer inom de närmsta dagarna, ok?

Varför kommer man (jag) alltid på alla bra bloggidéer när man ska sova?

Sen är alla de bra idéerna bortflugna på morgonen. Typiskt!

Det här med graviditet är helt klart överskattat i alla fall, det är ett som är säkert. Är det verkligen detta som jag gått och längtat i åratal?

Jag hade ingen aning om vad jag pratade om, det är ett som är säkert.

Graviditet är ingenting för mig. Vissa påstår att gravida kvinnor är så vackra, de får liksom en inre glöd, tycker att allt är underbart och livet leker.

Inte jag.

Jag tycker det är fruktansvärt långtråkigt till att börja med. Sen har vi illamåendet, vilket i och för sig gått över nu men det var ingen picknick när det var här, diverse olika krämpor, man blir fet och otymplig, allting blir svårt och jobbigt. Allting svullnar. Mina fötter är inte längre mina, snarare Shreks. Då har jag ändå bara nämt de rumsrena 'biverkningarna'. Jag tänker inte gå in på saker som flytningar, förstoppningar och dödliga fisar. 

Jag är fast övertygad om att efter förlossningen så kommer jag att säga samma sak, förlossning är ingenting för mig.

Ni hör ju bara, vem är JAG att sätta en bebis till världen? Hur i hela friden ska JAG kunna ta hand om ett sånt litet, försvarslöst knyte?

Vad är det jag har gjort?

Sommarlov

Eftersom jag är så förbaskat dålig på att uppdatera bloggen, så tar jag nu sommarlov och återkommer när det händer något. Antingen bebis eller något annat roligt. Vi får se.

Njut av solen!

(Förresten, Lillebror ska tävla i att lyfta tunga saker imorgon, heja på honom!)

Saknad!Lilla Divisen finns inte mer. Lilla skrutt-grisen.

Nu e're sommar!

Varmt som tusan, men jag blev nyligen påmind om jag jag gnällde i vintras när det var kallt, så jag ska inte säga något nu.

Vi var och gjorde det sista ultraljudet idag, och tydligen har jag värsta medel-Svenssonbebisen. Alla värden och mått låg precis mitt på kurvan och vikten skilde bara några gram. Det får mig att undra lite vad det är som tar så mycket plats egentligen. Medelbebis och jag har inte gått upp så mycket, ingenting på flera månader faktiskt, och ändå är jag stor som en jäkla luftballong. Bara på den månaden som gått sen Lillasysters student har jag blivit dubbelt så stor känns det som. Jag undrar vart detta kommer att sluta, det är ju ändå en månad kvar till 6:e augusti.

En som passade på att njuta av det fina vädret i helgen var vår älskade lilla Isa-fis. Hon skulle först inte alls bada i sjön utan bara i poolen, men efter att vi gått ned till bryggan, plaskat lite med fötterna och skvätt lite vatten på farmor så gick det bra ändå.Fröken passade även på att 'simma' lite.Nu ska jag försöka roa mig, eventuellt med att sy lite lakan, medan Filip tittar på supertråkig fotboll. Annars kan jag ju alltid roa mig med att packa inför helgen då vi drar mot sydligare breddgrader, över natten i alla fall. Skvallra inte för Isa bara, hon 'vill bo hos Skåne' som hon uttrycker det.

RSS 2.0