5 veckor kvar...

...minst...

Med min vanliga tur så kommer jag gå över tiden med två veckor och behöva bli igångsatt. Så det kanske snarare är 7 veckor kvar. URK!

Annars börjar det bli väldigt varmt, och det är inte kul när man är en sån tjockis som jag. Tur att det finns kallvatten i duschen säger jag bara. Jag hoppas på lite svalare väder framåt, när vi allihopa ska ned till Skåne för att besöka skatepark (Nej, jag ska inte skejta!) och hämta svärmor på flygplatsen. Är det lika varmt som nu, eller värre, så kommer jag att sitta i bilen hela tiden, med AC:n på högsta.

Imorgon ska jag och lilla mamsen till IKEA i värmen och jag känner att jag kommer att avlida. Förhoppningsvis är det sista shoppingrundan nu innan bäsan kommer, jag tror att jag har gjort klart allt. Å andra sidan så blir man väl aldrig klar, alltid finns det väl något mer att köpa eller fixa till. Till och med Filip har fått en dos av fixbacillen och har nu dragit igång en renovering av hallen. Jag har en svag misstanke om att han dragit ut på det med flit för att jag skulle bli tillräckligt fet för att inte kunna hjälpa till.

Nu ska jag ta min nya bok och kollapsa i sängen. Så kul är mitt liv.

Daniels tal till Victoria
Det var så fint och kärleksfullt att jag fick en liten tår i ögat.

Nu du Filip, nu har du en del att försöka leva upp till. ;)

Jaha..

..så var det fredag igen då. Det var ju kul, eller ja, typ, kanske. Det är ju inte precis som att det spelar någon större roll vilken dag det är. Filip är i Ljungby och jobbar på Harry's och jag sitter här framför datorn och tråkar. Inget är det på TV heller. Min kvalificerade gissning är att jag väldigt snart kommer att tröttna och lägga mig i sängen med en bok. Det är vad mina fredagskvällar består av nu för tiden, inget festande här inte.

Funderar lite på att investera i en ny mobil, nu när det snart kommer en liten, Vill ju ha en med lite hyfsad kamera, min har ju inte ens fotolampa/blixt. Funderar på en Sony Ericsson Xperia X10 mini. Jag har inte bestämt mig än dock, det är ju jättesvårt att välja.

Suck.

Allvarligt

Ibland måste man helt enkelt bara svälja skiten, inse att något inte är bra och gå vidare. Att fjanta fram och tillbaks, blogga om varandra, dock i s.k förtäckta ordalag och tro att INGEN fattar (och förresten be varandra dra åt skogen den ena dagen, och ångrar sin nästa), och starta bloggkrig om vem som gjort vad, vem som är mogen och vem som är tönten, det är bara idiotier.

Väx upp, gå vidare och hitta något bra istället, något hållbart, något värt att lägga ned massa positiv energi på, istället för att lägga massa negativ energi på att tjafsa om något som ändå är dömt att misslyckas IGEN.

Bara min åsikt.

Bilder ifrån Skånehelgen


Jag har ingen ork.

Jag ska uppdatera snart. Så fort som jag lyckas samla lite ork. Då ska jag lägga upp lite bilder ifrån helgen i Skåne, på sötaste systrarna och lilla Isa-Fis.

Just nu har jag dock en bebis som placerat sig mitt under lungorna och gör det väldigt svårt att andas. Det känns ungefär som när man fått ett slag mitt i solar plexus och precis börjar få luften tillbaks. Du kan andas, men det är otroligt jobbigt och i varje andetag får du lite för lite luft, vilket gör att det blir en himla massa suckande för att försöka kompensera.

Något lite mer positivt är att vi var på ultraljud i tisdags för att se om lilla Bebban växer och frodas som hon ska, och hon ligger precis mitt på kurvan.  1887 g väger hon och alla mått (huvud, mage, lårben) var precis rätt.

Mönsterbarn redan i magen! (Men vad annars kan man förvänta sig av en sådan mamma, klart Bebban blir perfekt!)


Grattis lilla bebis, nu är du stor!Äldsta lillasyster har tagit studenten! Nu väntar sommarjobb och sen flytt till Stockholm.

Tänk att få vara 19 igen!

(Ja, jag har snott bilden ifrån Lillebror, hittade inte laddaren till min kamera.)


Det räcker nu!

Jag vill inte vara gravid längre! Jag vill inte vara fet och otymplig, jag vill kunna andas ordentligt, kunna sova utan att vakna hela tiden, kunna vända mig i sängen utan problem och slippa springa på toa precis hela tiden.

Och ja, jag får gnälla! Det är min blogg, jag gör som jag vill!

RSS 2.0