Samma lika?

Finns det någon likhet tro?Snygga byxor btw... :D

Imorgon ska lill-fisan umgås med mormor hela dagen för mamma ska till Ullared. Jag håller både fingrar och tår för att hon ska vara en snäll liten flicka och inte skrika sönder sin mormors öron.

Mysstund!Det ska börjas i tid minsann.

Hitler reagerar på SD reklamfilm


Overalljakt

Usch, vad kallt det börjar bli. Det betyder att jag måste hitta varma utekläder till skitungen, overall, vantar, mössa m.m. Mössan är inget större problem, men vantar.. Hon har ju såna minihänder än så länge. Alla vantar är jättestora. En overall har jag hittat på internet, och vi har en som vi fått. Jag provade den idag, och ja... Ni ser ju själv resultatet. Om man ska se saken fran den ljusa sidan, så har hon något att växa i, i alla fall.Tur att vi ska till Ullared snart!

Från och med idag kommer jag och Filip att byta skift, jag tar kvällen och han tar natten för att jag ska orka upp på morgonen, vi får väl se hur det går. Håll tummarna för att Julia kommer att acceptera förändringen utan att bli alltför kinkig.

Nu ska jag bänka mig framför tv:n och titta på Idol och House.

Nighty-night!

Stockholmshelg

I helgen var vi i Stockholm och hälsade på morfar (pappa) och moster Sofia. Snacka om att lilla Julia blivit bortskämd, både med saker och gos. Vi hann inte ens komma in genom dörren innan Fia hade bebis i famnen. Och Julia stormös! Hon har varit så snäll hela helgen och snällt accepterat att bli skickad från famn till famn.På lördagen åkte vi in till Nynäshamn och shoppade lite. Eller ja, pappa shoppade till Julia. Han tog med oss till en second hand butik som var otroligt bra, måste jag säga. Allting var av otroligt bra kvalitet, och det syndes inte ens på kläderna att de varit använda. Är ni någongång i krokarna så titta in, det är värt det. En hel kasse med kläder fick hon, för 280 kr. Sen ramlade vi in i en leksaksaffär och hittade ett babygym. Jag kan säga att det är en hit! Otroligt roligt att ligga och titta i.På eftermiddagen kom farmor, farfar och Anna-Lena och hälsade på, och så fick Julia lite mer saker. Hon fick en Barbapapa-skallra och bokstäver som stavade Julia, och av farmor hade hon redan fått 500 kr att handla kläder för. Jisses, vad bilen var full när vi skulle hem!

Nu ska vi strax iväg till BVC för att väga och mäta igen. Jag har en stark misstanke att lilla fröken är klart över 5 kg nu.

Let's dance

Han har förövrigt även en dans till sin fina polska sång. Jag ska försöka fånga den på film, om jag så ska lägga mig i bakhåll. Jag skrattade nästan så att tårarna rann, men Julia tycks gilla den eftersom hon slutade gråta.

Nu åker vi till storstaden!

Eller ja, imorgon bitti åker vi, så fort lill-grodan ätit sin frukost. Vi ska upp till morfar och moster Sofia och hälsa på och jag tror min lilla gurka kommer att bli fett bortskämd. Jag skulle gissa på att Sofia kommer att bära henne hela dagarna, alternativt promenera med henne i vagnen. Inte mig emot, den som håller när bebis bajsar får också byta blöjan. Hehehehe!

Nu ska jag dock gå och lägga mig en stund, eftersom jag får vara uppe sent ikväll med Grodan. Filip tar nattpasset eftersom jag ska köra imorgon.

Nattinatt!


Filip sjunger polska barnsånger för Julia.


RSS 2.0