Vem korrekturläste?

Är det verkligen ingen som kunde upptäckt detta INNAN reklamen sändes, eller är det en del av den? Är det bara jag som inte fattar?

Nästa gång ni ser reklamen för Rice Krispies Bar eller squares, eller vad de nu heter, kolla noga i slutet. I reklamen sitter det 2 krispies i en bil och blir överfallna av choklad. I slutet säger texten: Finns också som choklad. Eller?

Nej, det står: Finns "oskså" som choklad (eller är det "oskå", minnet sviker). I alla fall är det felstavat.

Någon med en bra förklaring?

Sovgrisen


Julias första 6 månader


Kommunpolitiker under förstorningsglaset

Det har startats en ny sida, vår egen lokala wikileaks, Vaggerydleaks

Det är mycket som sker i kommunhuset som vi inte har en aning om, vad sägs om det här t.ex:

Finansiering av ändrade arvodesregler sker genom att 115 tkr från barn- och utbildningsnämnden och 115 tkr från socialnämnden överförs till kommunfullmäktiges anslag.

Citat från Vaggerydleaks FBsida:

 Att ta pengar från SOC & BUN till politikers löner, är enligt Maj-Britt Persson inte än nerskärning utan en budgetanpassning.

Vilken bullshit säger jag!
Läs även andra bloggares åsikter om wikileaks, vaggerydleaks, kommunpolitiker, barn- och utbildningsnämnden, socialnämnden, facebook, löner

SD är riktiga mattegenier!

Det är inte alltid lätt, det här med växlingskurser och att räkna ut hur mycket en viss summa blir i svenska kronor, men det här måste nog vara den grövsta felberäkning jag någonsin hört. Att det sen är en SD i riksdagen gör det bara så otroligt mycket roligare!


Gamla bilder

Jag fick lite gamla bilden av Paps för ett tag sen, gissa om det var roligt att se! Därför tänkte jag dela med mig av de bästa godbitarna.


Pappa och Isa. Så otroligt söt liten bäsa!


Johanna var lite liten


Jag åker i min otroligt fräsiga vagn


Jag åker i min lekback


 Pysen ville också åka vagn. Det mest smickrade kortet på mig, alla tider.


Jag eller Julia?

Men herregud!

Här sitter jag i godan ro på kvällstunden och tittar igenom några bloggar, och hamnar på Tuffast av alla's blogg. Hon har länkat till detta: Sexårig pojke knivhöggs i nacken. Snacka om att sätta juicen i halsen!

Vad i h-e är det för fel på folk?

Varför rapporterade lärarna inte till föräldrarna att deras son var mobbad, och varför rapporterade de inte att han blivit knivhuggen?  

Det enda positiva i denna historia är väl bara, som Tuffast sa, att det var otroligt modigt av den lilla pojken att fortsätta bära sina rosa tröjor och sitt nagellack trots allt han fick utstå. Vi behöver fler som honom, starka och modiga!Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bara så att ni vet...

...så är detta var Julia önskar sig i födelsedagspresent:(Båda bilderna är ifrån Ellos)

Hon önskar sig även en gunghäst som ser ut som en uppstoppad Barbapapa (Åhlens), men den hittade jag inte på bild. Däremot hittade jag massa andra roliga gunghästar när jag googlade.


(Lekia.se)


(Shoppinggatan.se)


(Fokis.se)
Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , ,

Julia är glad idag


Jag har ingenting emot något av Filips ex...

...men var den här kommentaren verkligen nödvändig?

"han och jag pratade oxå en del om att skaffa en Dott, som om jag inte missminner mig skulle få heta julia (slump?)"


RSS 2.0