-Julia, ska du kissa på pottan?

imag0199 (MMS)

-Nej, ja bada!


Hejdå Mamma!

imag0131 (MMS)

Nu ska vi åka "skämståg"!


Min lilla tuffing!

img_5919 (MMS)

Första gången på hästryggen. Inte ett dugg rädd var hon, utan väldigt koncentrerad och stolt, och jag är en stolt mamma. Det är så roligt att hitta på säker med henne eftersom hon inte är ett dugg rädd, utan följer glatt med och testar allt vad som nu kan tänkas dyka upp.


Det är något allvarligt fel i huvudet på d...

Det är något allvarligt fel i huvudet på dig. Sånt ljuger man inte om. En dag kommer din dotter att förstå sanningen, och då förlorar du henne. Jag råder dig till att söka hjälp, och det snarast, innan din sjuka hjärna är bortom räddning.


Åhhh, vad allt suger!

Vädret är bara tråkigt, det finns inte ett skit att hitta på i tråkiga Gislaved, inte ens badhuset här öppet förrän i eftermiddag. Ska man göra något så måste man åka iväg, men allt ligger så långt bort, det blir minst 5 mil enkel väg. Jag försökte föreslå för Filip att vi kunde få åka med när han skulle till Halmstad och jobba, vi kunde gå till Busfabriken så länge, men icke. Det var ju bara jobbigt och onödigt. Ja, gud vad onödigt att låta Julia få ha lite kul, och så jobbigt att låta mig få komma ut ur lägenheten lite och inte bara sitta här och ruttna.


tråkväder!Vart tog det fina vädret vägen? Förra veckan vid den här tiden hade vi picknick i solen och kortbyxor, nu är det nästan så att jag vill krypa in under filten. Brrr! Fast Julia är lycklig över regnet, då blir det ju stora vattenpölar att hoppa i! Hon är helt tokig i regnet och tjuter högt av lycka, och kan stå länge, länge i fönstret och titta på det!

"Mamma, titta! Många, många datte! Komme egn!"

RSS 2.0