Min lilla gosplutt!

6 veckor gammal och redan älskar han att bli kliad på ryggen, men vem gör inte det liksom? Jag önskar att Filip hade haft samma uthållighet när det gällde att klia mig på ryggen, men icke. Två riv sen är det färdigt.

Annars har vi sjukstuga här igen. Filip har ont i halsen och Julia har ju nyss blivit frisk, och nu är hon sjuk igen. Eller så jättesjuk är hon inte, hon har feber men inte lugnar det ned henne. Det är fullt ös som vanligt, hon är bara lite varmare. Vi får se hur det utvecklar sig, om hon får vara något mer på dagis den här veckan eller inte.


Sa jag förresten att det spökar här?

Jag försökte ta kort på Harry, men det gick inte. Och nej, det var ingen smuts på kameran, och om det nu var något som reflekterades, varför försvann det helt plötsligt för att sen komma tillbaks 2 kort senare? Och varför sitter märket på olika ställen på korten och inte på samma ställe i så fall?


Så trött...

Jag skulle helst av allt vilja gå och lägga mig, men den lille fisen ska äta snart så det är bara att hålla ut. Försöker koncentrera mig på en dokumentär om Nostradamus, men det funkar inte riktigt. Det skulle kanske gå lite bättre om jag inte satt och surfade på Tradera samtidigt, men det finns ju så mycket roligt där, och jag vill fixa så mycket här hemma. Nästa projekt är att göra Julias rum lite mindre tjejigt så att Harry kan flytta in där så småningom. För tillfället bryr han sig inte, men han kanske inte tycker att det är så kul att bo i ett lila/rosa rum när han blir äldre (och där retade jag upp alla som anser att killar visst kan ha rosa och tjejer leka med bilar. Visst kan det bli så, Julia kanske älskar blått när hon blir äldre och Harry kanske kommer att föredra att leka med dockor och då får de göra det, men jag vill ha lite mer neutrala färger i deras rum). Funderar på att måla fondväggen vit (istället för lila som den är nu), och istället sätta upp nån fin väggdekoration för att väggen ska bli lite roligare. Måste bara övertala Filip om att han hemskt gärna vill måla.


Gosigt att sova i amningskudden


Lilla Miss Bundy

Också ett sätt att sova på.


Strejk!

Eftersom jag tydligen är helt jävla dum i huvudet och inte gör annat än att sitta på min feta röv hela dagarna, så kommer jag nu att gå ut i strejk. Jag kommer inte att lyfta ett jävla finger, inte städa, diska, tvätta, inte plocka undan efter Julia, INGENTING. Detta kommer att fortsätta tills jag får en fet jävla ursäkt för:

1. Att du är en stor idiot
2. Att du hade FEL och att jag gör betydligt mer än vad du tror, det är bara det att ni andra i den här familjen skitar ner fortare än vad jag kan städa upp, för gudarna ska veta att inte fan städar ni undan efter er iallafall.

Ha så kul i skiten, själv kommer jag att låsa in mig i sovrummet, där är det i alla fall snyggt och städat.


Alltså allvarligt...

...ibland är barnen väldigt billiga.


Ensam i natten

Sitter uppe med den minsta lille fisen som strax ska få sitt sista mål mat innan jag hoppar i säng. Har fördrivit min tid med att zappa mellan kanalerna, med natt-TV är då verkligen ingen höjdare. Som en gammal kollega uttryckte det: Det var bättre förr när Kvinnofängelset gick om nätterna.


Tacka vet jag då de olika kanalernas play-alternativ. Tittade just på premiäravsnittet av "Historieätarna", jäklar vilket bra program! Jag skrattade högt flera gånger, och satt med kväljningar lika många gånger. Programledarna är otroligt roliga, och historia är ju alltid intressant (nörd, jag vet!).

Nähä, nu börjar Lill-killen att vakna till så det är bäst att lägga ifrån sig telefonen och se till att den lille godingen får lite mat i sig. Han behöver ju tjocka till sig lite, han har nog den minsta lilla rumpa jag någonsin sett!


SD, vilka rikspuckon!

Ja, vad ska man säga? Vilka jävla puckon, och hur skrämmande är det inte att dessa puckon fram tills de senaste dagarna satt i riksdagen? De borde allvarligt talat inte betros med mer ansvar än att få besluta vilken skurmopp som skall användas för dagen. Att tömma papperskorgar och skura golv, utan någon mänsklig kontakt, är precis vad dessa mongon duger till, de ska inte ha något som helst ansvar överhuvudtaget.

http://m.expressen.se/nyheter/almqvist-och-ekeroth-bevapnar-sig-med-jarnror/


Växer så att det knakar

Inte jag då, utan lille Harry. På två veckor han han gått upp 800g så nu väger han 3900g. Han ser lite ut som en blandning mellan en fet padda och Gollum. Paddan eftersom han har världens rundaste mage med två små taniga ben under, och Gollum eftersom han har världens största ögon till sitt lilla ansikte.

Annars fortsätter livet med två barn att vara en dans på rosor. Om man ljuger alltså. Jag kan säga att de båda var jävligt billiga när jag stod på parkeringen och försökte montera in deras bilstolar medans båda två illvrålade. Julia har iofs varit billig hos dagen idag, bara gnällt, skrikigt och gråtit. Det är lätt att ha tålamod när det handlar om fem minuters gnäll, det krävs en ängels tålamod för att klara av en hel dag och någon ängel är jag då definitivt inte.


Just nu sover de små grisarna gott


Inte alls stressigt...

...när en unge skriker för att han vill ha mat, och den andra skriker för att hon är sjuk och vill sitta i knät och gosa, men där ligger ju bebisen och äter. Harry ska helst ligga i sängen hela tiden och hålla sig undan ifrån mig om Julia får bestämma.

Räkna till tio och djupandas...


Förresten...

...bebisen ska heta Harry.


Tillbaka?

Det blev visst ett litet uppehåll. Eller ja, ett ganska långt, men appen bara krånglade och allvarligt, vem orkar egentligen starta datorn nu för tiden?

Så vad har då hänt? Det största är väl att vår lilla bebis äntligen kommit. 4 veckor för tidigt gick vattnet och 4 dagar senare blev han (för det blev en han) utplockad med kejsarsnitt. Det var ingen stor kille som kom, snarare liten och skrynklig, men väldans söt ändå. Julia har bara varit snäll och go mot honom och kommer ofta och kramar honom eller lägger sig och gosar med honom och säger: "Hej ville vän" (Lille vän). De två lär ju slåss och bråkas så att det räcker och blir över i framtiden så vi passar på att njuta av friden medans den varar.

Apropå "frid" så är det inte så lugnt här just nu (bortsett från att Julia är snäll mot sin bror), Julia har nämligen gått och blivit sjuk. Stackarn har hög feber, snorar och hostar så mycket att hon kräks. Tvättmaskinen går mer eller mindre hela tiden, och nu senast kräktes hon i vår säng. Jag är verkligen inte rätt person att ta hand hon kräkade människor, men ibland har man inget val. Nu har hon äntligen lyckats somna i mitt knä, så jag hoppas att hon får vila en lite längre stund, utan att behöva väckas av en hostattack.


Sötaste syskonen!


RSS 2.0