Åååh, vad jag hatar...

...att inte kunna sova. Jag har svårt att somna och om jag blir väckt så är det lögn att kunna somna om igen. Väldigt bra kombination med spädbarn. Jag somnar väldigt sällan innan tolv, snarare halv ett-ett, sen vaknar Harry någongång mellan halv två-två. Upp och mata honom, sen är det lögn att kunna somna om igen. Jag blir trött igen runt sju, och det har ju funkat nu när Filips mamma har varit här och kunnat hjälpa till, då har jag fått sova till tio då hon skickat upp Julia till att väcka mig, men nu har hon åkt hem så nu är det tillbaks till verkligheten igen.


Loppis i Anneberg

Fan, vad roligt! På söndag ska jag försöka kränga lite saker på loppis! Vi har samlat på oss alldeles för mycket saker genom åren och kan vi bli av med lite så är det bara bra. Enda problemet är hur jag ska få plats med allt på bordet? Det är liksom kläder från mig, Julia och Harry, leksaker, böcker, nån lampa, ja t.o.m en kista. Allt står ju bara i förrådet och häckar så nu ska det bort! Allt som inte säljs kommer att hamna antingen i soporna eller i klädåtervinningen. Tyvärr måste jag ta med mig Harry också, då Filip har jour. Kan ju bli lite krångligt att ta hand om bebis och loppisstånd samtidigt. Jag får helt enkelt hålla tummarna och hoppas på att han är snäll och glad!

Så om du råkar vara i närheten eller har tråkigt och vill göra en utflykt, åk på loppis!


Har ni sett något så gulligt?

En liten utterbebis som sover på mammas mage. Awww!


Men hallå, vad hände här då?

Vad gjorde jag häromdagen för att föräras med hela 12 besökare? Värsta stor-ruschen ju!


Ont i hjärtat

Jag får så ont i hjärtat när jag får höra att mina barns kusin sitter och gråter för att det är dags att åka hem till mamma, för att mamman inte kan köpa kläder i rätt storlek. De är alltid för små och barnet gråter för att det är så fult och obekvämt. Termobyxorna har hon till exempel aldrig kunnat knäppa, men inte köps det nya för det. Nej, hon får allt gå till skolan utan att knäppa sina byxor och känna de andra barnens blickar på sig. Skolåren är känsliga som det är, det finns väl ingen anledning till att göra det värre?

Om 2 veckor ska jag till Ullared, då ska jag köpa henne ett par byxor i rätt storlek som hon kan ha hängandes i skolan och slippa använda mammans val, de som är för små.


Stolt tjej!

Gissa om det var en stolt tjej som vaknade idag? Första natten utan blöja gick som galant! Blöjorna har varit torra den sista veckan och igårkväll var hon lite röd så jag tänkte att det var lika bra att passa på.

Min lilla skrutta börjar bli så stor! När vi är ute på promenad så pekar hon på husen och frågar vad det står, så ska man berätta vilka siffror det är och på skyltar undrar hon vilka bokstäver det är. Hon är en jäkel på både Iphone och iPad och vet precis hur hon ska göra för att hitta sina favoriter på youtube, eller spela sina spel. Tänk om tiden kunde ta och stanna lite, hon är i en sån perfekt ålder just nu. Tillräckligt liten för att fortfarande vara min lilla bebis, men tillräckligt stor för att komma med frågor och funderingar.

Den andra lille fjanten växer så att det knakar. Han väger redan över 6 kilo och spenderar mest dagarna med att ligga och skratta och prata åt allt som kommer i närheten. Hans öga, som runnit sen födseln, har dock inte blivit bättre så på torsdag blir det ett besök hos BVC-läkaren så får vi se vad de har att säga.


Små sovgrisar!

Från att slåss med varandra till bästa kompisar!


Nej, hon super inte...

...ni behöver inte ringa socialen. Det var ett SKÄMT.

Ville bara förtydliga det. Och ja, jag har tråkig humor.


Om ni undrar över Julias creepy ögon i förra inlägget...

...så är det ett, (låt oss säga lite mindre) lyckat försök att dölja röda ögon. Fan, hon får sluta supa så mycket, går ju inte att få ett normalt kort på ungen...


Asså wohoo!

Hela 6 stycken stadiga besökare. Värsta storbloggerska. Här ju!

Var med Harry på Öppna Förskolan i Norrahammar med Sigge och Marika i tisdags. Fan, vad sur jag blev över att det inte finns nåt sånt här. Jag kan ju liksom inte sitta och åka 20 mil tur&retur varje vecka för att Harry ska få lyssna på lite sång. Det ska tydligen öppna här till hösten, men då är det så dags. Då är ju Harry ett år och börjar på dagis, så då gör det knappast nån nytta för oss.

Idag åkte vi till mamma/mormor istället, och mötte upp Marika, Isa och Sigge, och jäklar vad det busades! Julia var helt slutkörd när vi åkte därifrån. Hon hade ju varit på dagis och lekt med så det blev verkligen mycket av det goda. Imorgon är det dock inget dagis så då tänkte jag se om jag kunde lura ut henne i snön för lite pulkaåkning efter vår promenad in till centrum. Harry är ju lite för liten än, har får vänta tills nästa år, men jag ska nog lyckas lura ned Julia i snön för lite gammal hederlig muling, det tycker hon nog är skoj!

Bjuder på lite kort från dagen (Julia pratar i telefon med pojkarnas andra syster Evelyn, om det nu var nån som undrade).


RSS 2.0