BakfyllaGissa om jag är bakis? Jag har något svagt minne av att vi drack tequila, vodkashots, päronkonjak.. listan kan göras lång. Jag skyller allt på alla andra som tvingade i mig all skit.

Fortsättning 'Pension' 2

En liten sammanställning av vår kväll efter att vi ätit färdigt.  Varför kan man (jag) aldrig lära sig (mig) att gå hem i tid. Ser ni förfallet?

Fortsättning 'Pension'Behövs kommentarer?

PensionVi var ute för att fira av Ulla-Britt. Allt började bra, god mat, trevligt sällskap och så vidare. Inte visste vi vad som väntade.


Så här kul kan man ha efter en flaska vin.

Children of hardrockIsabell ville att jag skulle ta kort på henne när hon 'är hårdrock', den lilla teaterapan. Självklart skulle Cornelia också vara med. Det är inte alltod lätt att hålla ordning på fingrarna dock.

Min brorsdotterDe två sötaste flickorna i Småland.

What??Vad är detta? Är det verkligen säkert att man ska dricka det? Jag är tveksam. Och lite nervös.


Svensk sommarÄr det inte underbart så säg? Varför ha det varmt och skönt och ligga vid stranden, när man kan sitta inne och titta på regnet?

Vilken utsiktLillebror behöver köpa nya byxor. Han börjar på samma häng som vår farfar har.

SyskonenJohanna, Sofia och Gustav.  De sötaste syskon man kan ha. Gissa om Gustav tyckte att svärdet var tufft?

Den är dödMin bil är död. Inte precis någon naturlig död, att sakta ha somnat in heller. Tack gode Gud för att ingen blev skadad.

PartygirlsRedo för att riva stan!

SötnosarMammas lille voffe, Boss, och broders Diva. Boss är så kär i Diva, hon är dock mindre förtjust. Speciellt när han juckar henne i pannan.

LillebrorLillebror har också en blogg:  http://jcee.blogg.se

Välkomna

Jag undrar om jag kommer att lyckas lista ut hur det här fungerar. Jag kan ju inte påstå att teknologin är min allra bästa vän. I alla fall så är det tänkt att jag ska använda den här bloggen till att visa bilder från mitt liv, främst för att 'La familia' är så himla utspridd över hela Sverige.

RSS 2.0