Helgen som gick..

..var riktigt rolig, med vissa undantag. Det var mycket idioter ute på Chaparral, så till och med jag som aldrig bråkar, höll på att få pisk av nån dum brutta, och nån dum karl vägrade lämna oss ifred trots att vi först bad snällt, sen på skarpen. Suck.. Ibland är det bra att känna vakterna personligen, så det var inte så svårt att få hjälp med att få honom eskorterad bort. Men bortsett ifrån det så hade jag kul. I fredags lyckades jag lura med mig Carina ut, men trots detta så var jag inte så full. Hon har annars en förmånga att ta fram mina 'bästa' sidor. Vi sprang på mexikanarna som bor där ute, och givetvis så hamnar jag med den enda som inte pratar ett ord engelska, och jag kan typ 3 ord på spanska.  Tack för den, typ. Trots allt lyckades vi ändå föra en konversation, om än stapplande.

I lördags var det meningen att jag skulle åkt till Skillingaryd och Hjulafton, men sen fick jag ett mess ifrån Marie att hon skulle till Chaparral, så jag kände att det var lite mer lockande än ett öltält i byn. Lillebror ville att jag skulle kört honom hem, visst, inga problem, men så ändrade han sig på natten. Kul,kul, då var det bara att åka hem igen och lägga sig.  Jag hade iofs trevligt ändå, vi satt och skrattade gott åt alla puckon som blev utslängda, en del gång på gång eftersom de smet in igen.

*Moahahaha*

Nu är det dags att lyfta på rumpan igen, och pallra sig iväg till jobbet igen. Jag ska försöka ladda upp lite bilder ifrån helgen snart.

Midsommarfest.

Det blev en ganska lugn midsommar ändå. Vi hade fått höra att just midsommar kunde vara riktigt jäkligt, men det var hur lugnt som helst. Själv vandrade jag bort till personalfirandet efter jobbet, och där var det full fart. Alla hade just ätit färdigt, och dansen skulle just börja. Snabbt som sjutton utsåg jag mig själv till 'Förste AlkoholVaktare', och därmed slapp jag skutta runt till 'Små grodorna'. Jag försökte filma en snutt av denna fina tradition, men det var lite svårt för dansarna att koordinera sig själva, så det blev ingen film. Så kan det gå, när man druckit snaps.
Dancing the night away..Glad Midsommar!!!Själv var jag nykter, jag skulle ju köra hem, men den idéen blev snabbt nedröstad när det var dags för efterfest. Jag tänkte ändå vara ganska duktig eftersom jag skulle jobba dagen efter, men 'någon' roade sig med att blanda ut mitt vin med sprit. (Tack Fredrik!)

Nej då, det var ganska lugnt, men jag var lite trött i lördags. Niklas första kommentar när han såg mig var:
-Fy Fan, vad du ser ut!
Han är så snäll så, vår lille skåning.
Det var ioch för sig inte en helt oberättigat, hamnade inte i säng förrän klockan fem på morgonen och vaknade igen vid halv tio när någon tyckte att det var en fruktansvärt bra idé att spela musik på högsta volym. Jag insåg snabbt att jag aldrig skulle kunna bo i korridor, och att jag är väldigt glad över att ha en egen lägenhet. Våra vakter hade roligt åt mig hela dagen, men jag gav glatt tillbaks när jag fick åka hem klockan 22 och de hade hela natten kvar framför sig.

*Moahahaha*

Skämt åsido, Jag är glad att vi har dem, ifall något skulle hända. Som det är är nu så har det 'värsta' varit att fyllosar kommit och skrikit lite åt en, men än så länge inget allvarligt.

Nästa helg är jag ledig på lördag och då blir det high life i Skillingaryd, då det är 'Hjulafton'. Det var länge sedan jag var där nu, men jag skulle gissa på att det blir som vanligt.

Glad Midsommar!

                        


Synd bara att det ska regna hela tiden. Eller, för min del är den rätt bra, eftersom jag ska jobba, och mer regn betyder mindre puckor och fyllosar. I alla fall hoppas jag på det. Bikemeet var som sagt jättetrevligt, men Truckmeet.. Jisses, vilka puckon det var som kom. Jag har god lust att be dem alla dra någon annanstans, men så får man inte göra om man vill ha kvar sitt jobb. Då är det bara att le och se glad ut, och skratta gott inombords när man senare ser hur de blir avhysta av våra vakter.

Kan ni ha!! *moahahaha*

Jag fick verkligen höra både det ena och det andra, vuxna karlar som tror att de är tuffa när de står en bit ifrån och skrävlar om ifall jag vill ha k*k eller inte, och diverse andra saker, och tror att jag inte hör dem. Dock är de inte lika tuffa när det är deras tur, då vågar de inte säga något utan är riktigt mesiga.

*suck*

Förhoppningsvis blir det något bättre den här helgen, men jag betvivlar det. Midsommar har ju sen urminnes tider varit 'Idioternas afton', så det blir väl till att bita ihop nu också.

(Läste just igenom vad jag skrivit och upptäckte att det låter väldigt negativt, och det var ju inte riktigt meningen. Visst att det finns idioter, men det kommer också många väldigt trevliga människor, och vi har väldigt roligt på jobbet. Ville bara klargöra det också. ) 

Ser du, Hjärtat, jag kan bli din bästa vän..


Helgen som gått..

..var det 'Till minne av Swedish Bikemeet' på High Chaparral med mycket folk och en hel del cyklar. Alkoholen flödade, för vissa mer än andra, men ändå lugnt och en otroligt trevlig stämmning. Jag tyckte det var väldigt kul att jobba, och min syn på bikers har definitivt förändrats. Jag kommer aldrig mer kunna se en medlem ur Hell's Angels utan att tänka på hur de satt runt borden och sjöng med i de gamla dängorna som trubarduren spelade (läs: 'Sånt är livet'

Gick en stund till Saloonen på fredagen med lille Patrik, och senare Fredrik. Vissa människor har lite livligare fantasi än andra, och Fredrik föddes definitivt med fantasi nog åt en hel by. Herregud, vilka historier och teorier han kom på om mig. En stackars liten pojke som vågat närmna sig bleknade snabbt. Det var länge sen jag skrattade så mycket.


Tripp, Trapp & Trull

Synd att det var så förbaskat kallt bara. 5 juni och jag står och skrapar frost från rutan på bilen innan jag kunde åka hem. Det är ju verkligen något som inte stämmer, det ska ju vara varmt och skönt nu, med vackra sommarnätter. Som det är nu har vinterjackan åkt fram igen.

Nu till helgen är det 'Truckmeet' så då blir det fullt upp igen. Alltid roligt när det händer något.

...


Dåligt...

Oj, vilken dålig uppdatering jag har haft på sistone. Jag har helt enkelt inte haft ork, eller lust för den delen. Visst har det väl kanske hänt en eller annan sak man skulle kunna skriva om, jobbigt folk, snällt folk, jobbet, livet och kärleken, men just nu har jag helt tappat stinget att skriva.

Ska uppdatera snart, jag lovar!

RSS 2.0