Vet inte hur mycket mer jag orkar...

Ska man verkligen behöva känna ångest över att vara i sitt eget hem?

Jag mår inte alls bra, som det är nu. Allra helst hade jag bara låst in mig i sovrummet de närmsta 3 månaderna, men det funkar ju inte riktigt med småbarn. Det går inte en dag utan att jag gråter och så fort jag vaknar sätter ångesten in. Jag vill inte kliva ur sängen och gå ned i den överjävliga röra som är. Igår t.ex var jag borta hos lillebror den största delen av dagen, och när jag kommer hem så får jag ställa mig och torka golvet det första jag gör. Någon hade nämligen spillt ganska mycket cola på golvet men skitit i att torka upp. Det var ju verkligen jättefräscht med tanke på att vi har myrproblem också, och de var överlyckliga! Det var inte bara en myra, om vi säger så. Så här är det varje dag, saker spills utan att torkas upp, disk lämnas där de åt (mest vardagsrummet), godispapper och läskflaskor slängs på golvet istället för i soporna, garderob, vad är det? Golvet duger väl bra (och då golvet i gemensamma utrymmen, inte på rummen) and so on... Jag anser att alla i det här huset är fullt kapabla till att plocka undan efter sig själva ( bortsett från Harry) och i 4 år har jag försökt med ALLT för att få till en ändring men det går inte. Jag har förklarat hur dåligt jag mår av röran och bett om hjälp tusen gånger. Nada.

Nu är det inte det enda problemet, men när man redan mår dåligt så behövs det inte så mycket mer. Jag vill bara ha mitt egna lilla krypin, där jag kan få ha saker där/som jag vill och ev röra är min egen, inte andras. Kanske kan vi komma bättre överens då också, när vi inte behöver se varandra hela tiden. Jag vill inte vakna och känna att jag inte vill gå upp, jag vill inte behöva bli irriterad och ledsen varje dag, flera gånger om dagen, och jag vill inte behöva stå ut med bråk och tjafs. Jag vill definitivt inte vara på dåligt humör och därmed få kortare tålamod med Julia och Harry, utan jag vill vara en glad och trevlig mamma som har ork att leka och hitta på roliga saker istället för att vilja ligga i sängen i ett mörkt rum.


Kommentarer
Postat av: cedstammarna i taberg

Tills oss är ni alltid välkomna, där slipper ni iaf stöket å smutsen det lovar vi dig!
Tack för att ni kom igår och förgyllde Isas avslutningsdag!

2013-06-15 @ 17:45:00
Postat av: han

Kan du intr bara ösa in allt i den skyldihes rum?

Hur ska du kunna lämna dina barn där varannan vecka om det ser ut så? Och hur kommer det se ut när du inte plockar undan?

2013-06-16 @ 09:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0