Trytande inspiration

Inspirationen vill inte riktigt infinna sig, och när folk tror att de kan bestämma över mig så blir det inte bättre. Det finns bara en enda anledning till att jag håller tyst och det är INTE för att nån liten nobody har sagt det.

I alla fall, livet går vidare och dagarna flyter ihop till en enda känns det som. Harrys dop närmar sig med stormsteg och jag har ingen koll på nånting känns det som. När Julia döptes hade jag allt planerat långt i förväg, men nu vet jag knappt vilken tid vi ska vara där. Mamma har i alla fall varit snäll och pimpat dopklänningen med ett blått band och lite spets, så det är ett problem mindre. Nu måste jag bara hitta kläder som Lill-skiten kan ha efteråt. Och till mig med för den delen. Jag har redan hittat en blus, men ingen underdel. Eller, jag har hittat på internet och beställt, men de har inte kommit än och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på om de inte hinner komma. Gå naken kanske?

Som att det inte vore nog så ht det visat sig att vi inte kan vara i församlingshemmet efter dopet så fikat får bli hemma hos oss, och tror ni inte att diskmaskinen gick sönder förra veckan? Dammsugaren hade redan pajat innan dess så det kommer bli en utmaning att få hemmet presentabelt för nästan 20 personer. (Uppdatering: Bästa brodern med familj hade en dammsugare att låna ut, HALLELUJA!)

Nej, nu ska jag gå ned och sparka liv i sambon som snarkar på soffan och släpa upp honom till sängen istället, det har varit en lång dag med massa bus hemma hos mormor så nu är jag trött! Bjuder på en bild eller två innan jag säger godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0