Gammal..

Jag hittade en sida där man kan ladda upp en bild på sig själv och få se hur man kommer att se ut som gammal, bebis eller varför inte en apa. (Eller rättare sagt, jag läste om det på Alex Schulmans blogg) Jisses, är det hemskt eller vad? Snacka om att det är dags att börja spara, så att jag kan uppsöka plastikkirurgerna när den dagen kommer. Nu är det kanske inte så jättesmart att publicera den här bilden, med tanke på att jag är singel och hoppas på att hitta någon en dag. Vem vill spendera livet med mig när de vet att det är detta som väntar runt hörnet? Någon? Bara att hojta till.  Försök själv och se hur du själv kommer att se ut. Tydligen så ändras ögonfärgen med åldern också, så när jag blir äldre kommer jag att få bruna ögon istället för mina blå, som jag har nu. :P


En dag med Isa...

Jag och mamma tog med lilla Isa-gris till BR i lördags. Gissa om hon hade roligt!! Och gissa om hon ville ha ALLT! 'Jag vill ha den' 'Betala den här', vi hade båda famnen full med saker och fick lägga tillbaks saker i smyg, men vem kan motstå den lilla sötnosen, så givetvis fick hon lite saker. Hon fick en 'Pippi'-docka, målarfärger och två skivor med barnsånger.



Det är roligt att åka bil. Hon ville först åka i helikoptern som fanns, och pratade om den hela tiden, men när hon väl fick hoppa in, stoppa i pengen och den började röra sig, ja då var det inte lika kul längre. Å andra sidan blev den lille killen, som stod och väntade på sin tur, väldigt glad, han fick ju en gratis åktur! :D



Godis är mumsigt, och varför inte slå sig ned för att mumsa lite? Sen att det råkar vara mitt bland allt folk, det spelar ju ingen roll.



Efter att ha röjt runt en stund så åkte vi hem till mamma och tittade på tecknat. Det är synd att jag inte kan ladda upp videoklipp, för i bilen hem så lyssnade vi på barnskivorna, och jag och mamma sjöng med. Isa tyckte att vi var det fjantigaste hon sett på länge, och bara garvade åt oss. Jag vet inte riktigt vad det säger om min sångröst när man får ett garv när man försöker sig på en truddelutt?  



Boss var totalt inne i 'Bamse'. Han kollade inte bort från skärmen en enda sekund.


Varför?

Jag var just i affären och såg detta. Choklad med lakrits-smak. Jag har bara en sak att säga: VARFÖR!I Snacka om att förstöra chokladen.



Jag gillar den fina blandningen av svenska och engelska, när de skrivit: chok-o-licious... Skulle gissa att någon behöver en lektion i engelska.

Akta Er för varulvarna...

Det är fullmåne här inatt. Jag hoppas att jag inte blir biten av nån varulv på väg till jobbet.


Brrr....

Det är så kallt här nu när jag pallrar mig hem vid 5.50 på mornarnaI. Och nej, det är ingen dålig bild, det är bara väldigt dimmigt. Det är helt okej att jobba natt, men eftersom det snart är vinter här så ser jag inte solen mer nu för tiden. :(


Baby...

Min vän Mia skrev på sin blogg om en sida där man kan ladda uåå bolder på sig själv och sin partner, för att se hur e framtida barnen kommer att se ut. Givtevis var jag tvungen att kolla i sidan, men eftersom jag är singel så fick jag ladda upp två kort på mig själv, och 'göra' en bebis. Resultatet ser Ni här nedan.



Jag tror att det finns en väldigt bra anledning till att man ska vara 2 st när man ska göra en bebis. :P Jag har inga vidare kommentarer, jag tycker att bilden nog säger allt. :D

RSS 2.0